Bologna után ma már az EL elődöntő a tét!

Időhiány, poszt és mérkőzés torlódás. Ezekre a dolgokra hivatkozhatnánk, ha mentséget próbálnánk keresni az EL visszavágó előtti csúszásra. Nem teszünk ilyet, aki blogot ír, véleményt formál, annak legyen ritmusa. Így most mi is hozunk egy pár mondatos, gondolatokat csak nyomokban tartalmazó, kommentfogó posztot.

Calafiori ma is szerephez jut, aminek mi örülünk

Első és kiemelten fontos, hogy vasárnap 18.00 órától sikerrel vettük az amúgy messze nem egyszerű Bologna elleni találkozót. Igazi, – le sem merem írni – nagycsapathoz mérhető módon, egy-nullra diadalmaskodott a társaság Mihajlovic keménylegényei ellen. Ettől jobb hír a hétvégére nem is igazán kellett. És ha hozzáveszem, hogy mindez az EL bravúr után, és reményeink szerint továbbjutás előtt történt, már szinte szavakat sem találunk.

Imádom ilyenkor nézni Mihajlovic arcát, különösebben nem utálkozom vele kapcsolatban, sőt a fővárosban is játszott, de akkor is, ami szép az szép! Gyorsan még egy utolsó közhely; legszebb öröm a káröröm, mivel nincs benne egy csepp irigység sem. Bologna pipa!

Csütörtök este jön az, amit nem igazán feltételeztem, van sansza csapatunknak az Ajax elleni visszavágón. Sőt! Este kilenckor 2-1-ről, két idegenben lőtt góllal a zsákban vágunk neki a párharc második mérkőzésének. Amit a meccsről gyorsan el tudok mondani, az az hogy Stekelenburg visszatér a vendégek kapujába, a játékvezető Taylor lesz Angliából.

A hazai kezdő pedig vélhetően bár felforgatott lesz, mégis az elmúlt hetek mérkőzéseihez mérten bőven elfogadható. Szóval Lopez előtt Ibanez, Cristante, Mancini, Calafiori, Diawara, Veretout, Karsdorp, Miki, Dzeko, Pellegrini léphet pályára. Meglátjuk! Közvetítés a DigiSport 2-s csatornáján.