Orosz rulett

Egyéb bokros teendőim miatt sajna nem sikerült előbb időt szakitanom erre a posztra, és mivel már nyakunkon a Madrid elleni meccs, igy tényleg csak egy rövid bazdmegelés erejéig állunk csak meg ennél a posztnál, aztán pörög tovább a szerencsekerék.

Kapcsolódó kép

 

Mint ahogy azt már az idei szezonban megszokhattuk, a válogatott meccsek miatti szünet ismét betett a Rómának. Most éppen a bentmaradásért küzdő (ha ha) a szezon eddigi részében, és a szombati mérkőzésen látottak alapján is szintelen-szagtalan udinei alakulatot sikerült NEM! megverni…  Tényleg rájár a rúd idén a csapatunkra, és itt most (még) nem a valóvilágos (poveredbájbigbraner) csoki nevü véglény fekete lőcsére gondolok, de ha igy folytatjuk ezt a focinak nevezett toszakodást, amit néhány kivételtől eltekintve hétről-hétre művelünk a pályán,  akkor a soron következő összetartás alatt még az is előkerülhet.

Képtalálat a következőre: „bob sapp”

Kit kell megparittyázni?

Persze a találkozó után megint megy a néphülyités. Sárika bosszankodik, Monchi igérget, Jimmy dühös,  EDF dühös, persze hogy a picsába ne lenne az, amikor 9 kaput eltaláló lövés, és a 12-0 szögletarány mellett a végén nulla megszerzett egységgel távozhattunk az egzotikus nevű Dacia arénából, miközben az egyszeri szurkoló pedig lassan sztoikus nyugalommal szemléli, ahogy Mészáros Lőrinc Rockefelleri magasságokba tör  hőn szeretett csapata atomjaira hullik szét. Persze nem általánositok, némely szurkolótársam a blogon nem adja fel, és bőszen keresi az okokat a formahanyatlásunk megmagyarázására,mig  néhány igazi adrenalin függő olvasónk extémebb kalandok után kutatva, inkább átpártol a  síugrás, maratoni futás, és a sakk világába.

Képtalálat a következőre: „boring sports”

„Born to be wild”

Na, de miután a nagy okfejtést visszakövetve elolvastam az előző poszt alatti kommenteket, ezen bejegyzésben szeretnék egy kérést (ha lehet ilyet) intézni kicsiny kommunánkhoz. Uraim! Próbáljuk már meg elengedni ezt a VAR témát! De komolyan, nehogy már egy szar Udinese elleni vereséget ilyen blödségekkel kelljen megmagyarázni, hogy dehát ha a spori ezt meg azt a szituációt visszanézte volna, akkor a mérkőzés igy meg úgy alakulhatott volna. Nem bazdmeg, egy Udineset, Spalt, Atalantat, simán 2-3 góllal kéne hogy verjünk, ha van VAR ha nincs, és pont.

Nyilván a csapatunk teljesitménye okozta flusztrációt mindenki másképp éli meg, van aki közönyössé válik, van aki az összefüggéseket keresi, és vagyok én aki egy, aztabüdöskurvaéletbemáeztmánemhiszemelbazzmeg-el letudja a hétvégi mérkőzésen látottakat, de tisztelettel kérek mégegyszer mindenkit, hogy a VAR engedjük el, mert az ide szezonban látott produkciónak semmi köze nincs hozzá.

Végszónak a szokásos közhelyek puffogtatása helyett, (összekéne már szednünk magunkat, nem lesz ez igy jó, helyzetkihasználás, sok a sérült, formaingadozás) berakok egy hatásvadász szavazást, mindenki válasszon kedve szerint.

Forza Roma!

Szavazas!