A Torino ellen fejezzük be ezt a naptári évet

Véget ér a Serie A, egy kör maradt erre az évre. Jöhet utána a világbajnokság, ahol láthatjuk majd Dybalat (is). Ennek mindenképpen örülünk, talán bevethető lesz vasárnap délután a Torino ellen. Aztán itt van még a Karsdorp ügy, amivel pár mondatot mindenképp illik foglalkozni. 

A tegnapi edzés

A Sassoulo ellen sikerült három fontos pontból kettőt elveszíteni, ezt Mourinho kb. Karsdorp nyakába varrta; árulásról és téli klubváltásról beszélt. Aztán a tegnapi edzésről kiszivárgó képeken a holland védő a csapattal edzett, és elég jó volt a hangulat szintén. Na ezt hámozza ki valaki, akinek sikerül majd küldje meg az email címünkre. Köszönjük. Állítólag a Juventus már be is jelentkezett a rendbontóért. 

A keretben elvileg ott lesz a holland mellett Dybala is, aki sérülésből tér vissza. Bár nem gondolnám, hogy kockáztatni fogják a rásérülést. Abraham visszatérhet a kezdőbe, és talán Volpato is újra pályára léphet a kezdő sípszónál. Sajnos Pellegrini sérülés nem javult meg, így neki hamarabb kezdődött meg a “téli szünet”

Dybala utazik Katarba

Aktuális ellenfelünk, elfogadható formában érkezik a fővárosba, a Sampdoria, Udinese és aMilan legyőzése mellett a Juventus és Bologna okozott gondot Belotti volt csapatának. Én nem mellékesen bedobnám az olasz csatárt volt csapata ellen, hátha erre lenne szüksége a formába lendüléshez. Bár a következő tétmérkőzés januárban várható, egy mesterhármas jól jönne a Púpostól

A legfrissebb válogatott listán újra szerepel Zaniolo, mellett még Cristante érdekelt Mancini csapatába. Nem vág ide teljesen, de az ifjúsági csapat 5:2 arányban legyőzte a Juventust, Mourinho is a helyszínen tekintette meg a találkozót. 

Mourinho az ifi meccsen

Juric a meccs előtti szokásos interjúban elmondta, hogy nagyon tiszteli Mourinhot, sokat tanult tőle az évek alatt, még az egyik könyvét is megemlítette a portugálnak. Kiemelték az újságírók, hogy 500 napja dolgozik már Torinóban, amit nagyon élvez és legalább ennyit szeretne még maradni. Mindemellett feltették neki a Belottis kérdést is, miszerint most először lesz olyan, hogy az ellenfelet erősíti majd a csatár. Erre a kérdésre csak udvariasan válaszolt a tréner. Túl sok konkrétummal nem szolgált a mérkőzéssel kapcsolatban. 

A Torino várható kezdője a következő: Milinkovic; Djidji, Buongiorno, Rodriguez; Lazaro, Ricci, Linetty, Vojvoda; Radonjc, Miranchuk; Sanabria.