Majd(nem) vállalható vereség

„Üzenjünk a vezetőségnek, hogy Ők is megértsék!”                                Figyelem, 18+-as tartalom következik!

Képtalálat a következőre: „18+”

Habár nem a legjobb hasonlat,(sajnos nem találtam jobbat a tehetetlenségem kifejezésére) de aki vette a fáradságot, és végig hallgatta a számot, az be tudja azonosítani magát, mint megkeseredett szurkoló, akinek már tele van a töke azzal, hogy vagy semmibe, vagy komplett hülyének néznek….

Ahogy az várható volt, kedvenc csapatunk sima 3-0-ás vereséget szenvedett a Real Madrid otthonában. Totti hangzatos nyilatkozata ellenére a rutinosabb tippmix játékosok valószínűleg berakták a szelvényükön fix hazaira a tegnapi mérkőzést, ami aztán feltételezhetően a Man City hazai blamája miatt a nap végén  a kukában landolt. Na de ez a poszt nem az angol beduinok teljesítményét hivatott becsmérelni, hanem Dagobert bácsi és az Ő ügyintézőjéét…..

Képtalálat a következőre: „jolly es grofo”

Forrás: nlcafe

A két vezér a tavalyi szezon után

és most

Képtalálat a következőre: „monchi pallotta”

                       ” Te csak integessél, majd én átbaszom őket „

Engem sikerült is, well done guys! Megmondom őszintén amikor megneszeltem, hogy Monchi „Jolly” Joker a Romába tart azt hittem, hogy itt tényleg elkezd épülni a stadion  jövő csapata, ami egy meghatározó tagja lehet az európai futballelitnek. Jah….

Képtalálat a következőre: „troll dance”

Félreértés ne essék, nem de! azt vártam, hogy nyerünk Madridban, nem volt kötelező, viszont ez az „underdog” (erre még a későbbiekben visszatérünk) szerepkör nem nyerte el a tetszésemet, és ha nem  Oleisson áll a kapunkban (akiért egyébként a Liverpool már bejelentkezett a téli átigazolási időszakra), akkor ennek a meccsnek baromi csúnya vége lehetett volna, és itt most álljunk meg egy pillanatra, mert szerintem megirtam a világtörténelem leghosszabb mondatát ez a svéd óriás igazán megérdemli, hogy megemeljük előtte a virtuális kalapunkat.

Képtalálat a következőre: „olsen as roma”

” No roxa ájj, Robin te vagy a király! „

 Szerencsétlen srácot szinte mindenki (velem az élen) „kutyázta” már az érkezése óta, mondván nem Roma szintű kapus. Én a tegnapi találkozón nyújtott teljesítménye után csak annyit mondanék, hogy a idei Roma nem Olsen szintű csapat….

Méltán érezhetjük magunkat átbaszva, a vezetőség az idei átigazolási szezonban, eltüntette a csapat gerincét adó középpályát, és habár Nzonzi ígéretesnek tűnik, nem lehet rá, és a 35 éves De Rossira bízni, hogy azt a stabilitást hozza, amit anno a „SDN” hármas produkált.  Ez a tegnapi találkozón is meglátszott, a madridi támadó alakulat úgy vágott át rajtunk, mint kés a vajon. Nem értettem továbbá EDF döntését  Zanioloval kapcsolatban sem. Tehetséges kis kölyöknek tűnik, de könyörgöm, tényleg azt gondolta, hogy majd a Reál ellen Ő fog konvergenciát  hozni a középpályán??? Vagy tényleg ennyire nincs kit berakni oda?

Na de kanyarodjunk vissza egy kicsit az angol „underdog” kifejezéshez, aminek a magyar megfelelőjét a Roma tegnapi játéka maximálisan definiálta…. Az első félidő középső harmadától eltekintve a farkasok  az egész mérkőzés folyamán alárendelt szerepkörben „tetszelegtek „, Ronaldo ide vagy oda. Az esetleges kontra támadások lehetőségén kívül nem sok babér termett a vendégcsapatnak, amiből akadt is néhány, de azt vagy „el Fletóztuk”, vagy a másik lesajnált kapus Navas remek védései által lett hatástalanítva.   Sajnos sem a védelem, sem pedig a támadó szekciónk nem állt a helyzet magaslatán és az a kurva nagy probléma, hogy nem csak a Reál ellen látjuk ezt, hanem a bajnokságban is hétről-hétre…..

Összegezve elmondhatjuk, hogy kikaptunk Madridban 3-0-ra, ami talán majdnem  vállalható  is lenne, de a mutatott játék sajnos homályba vesző jövőképet vázol fel számunkra a szezon hátraeső részére. Nem is látom értelmét tovább fecsérelni az időt erre a posztra,  most majd  megint az jön, hogy keressük a fényt az alagút végén, de arra, hogy azt ezzel a kerettel megtaláljuk kb annyi esélyt látok,mint Kongóban lefotózni az aurora borealis-t….

Képtalálat a következőre: „sarki fény”

Forza Roma!