Az olasz fővárosba látogat a Betis

Sajnos idő és kapacitás szűkében csak egy „komment-fogóra” futja. Elnézését kérünk érte. Amit viszont biztosan tudunk, a harmadik csoportmeccsére készül az AS Roma az idei Európa Ligában. Ellenfelünk a spanyol Betis lesz, ami sok minden, de semmiképpen sem könnyű feladat.

Az utolsó AS Roma – Betis meccs képei

Elsőre az a 2021-s „felkészülési” mérkőzés ugrik be, amit egyrészt 5-2-re elveszített az olasz csapat, másrészt volt három piros lap is, többek között Jose mester is kiállítás sorsára jutott. Bízom benne, hogy ma egy árnyalattal finomabb körülmények között sikerül majd visszavágni a spanyoloknak. Akik nem mellékesen hat ponttal várják a harmadik fordulót.

-> Megpróbáljuk menet közben még érdemben frissíteni a posztot, a többit a komment szekcióban várjuk. Közvetítést az RTL+-on láthattok.

-> „Ha a Roma csütörtökön nyerni tud a Real Betis ellen az Európa Ligában, José Mourinho lesz a történelem legtöbb európai kupameccs-győzelmével rendelkező edző. A portugál tréner 107. győzelmét arathatja, amivel megelőzi Sir Alex Fergusont, illetve Carlo Ancelottit (105), Pep Guardiolát (95) és Unai Emeryt (84).

Első nemzetközi győzelmét még a 2001/2002-es szezonban szerezte a Special One, akkor még a Porto edzőjeként az Olympiakoszt győzték le a BL-ben. Azóta olyan csapatok élén szerepelhetett, mint a Real Madrid, az Inter, a Chelsea, a Manchester United, a Tottenham és a Roma.” – sport365.hu

Jose sikerei

-> Most érkeznek a képek Rómából, a spanyol vendég szurkolók hagytak némi kuplerájt maguk után… remélem a pályán sikerül elégtételt venni.

-> Pellegrini két mérkőzés pihenésre rendeltetett. Abraham kezdőként térhet vissza, a többi kb. a szokásos. Íme a jósolt kezdő: