X

A golyó repült a nyál szívébe, Mary pedig elgyalogolt

Engedjétek meg, hogy in medias res Di Francesco nyilatkozatával kezdjem a másnapi depressziót: „A legabszurdabb az volt, hogy ha nem tizenegyes, akkor miért adott szögletet? Sajnálatos, mert már nem a Sassuolo edzője vagyok, hanem a Romáé, ami egy nagy csapat, azt hittem, rájuk jobban odafigyelnek a bírók.” Hehh, nagy ügy. Spalletti meg az Interé.

Három különböző meccsről írok. Az egyik az 56. percig tartott, amíg a Roma fölényben játszott, a másik onnantól indult, amikor az Inter (Icardi) magára talált, a harmadik pedig egy absztrakt meccs, ami inkább az idegek harca. De térjünk vissza mindennek az elejéhez, a csapatok így léptek pályára:

Roma (4-3-3): Alisson, Jesus Manolas Fazio Kolarov, Nainggolan De Rossi Strootman, Defrel Dzeko Perotti.
Inter (4-2-3-1): Handanovic, D’Ambrosio Skriniar Miranda Nagatomo, Gagliardini Vecino, Candreva B.Valero Perisic, Icardi.

Még a meccs előtt Spalletti lepacsizott mindenkivel a játékoskijáróban, amit jó volt látni, én nem haragszom rá, szerintem nagyon nincs is miért, de egy Star Trekes alternatív idővonalon, ahol még mindig ő a Roma edzője, most épp az asztalba veri a fejét az események láttán, ebben biztos vagyok. Di Francesco legfontosabb dolga az volt, hogy találjon valakit, aki betölti a felnőtt férfi számára legveszélyesebb munkát a világon, és a Roma jobbhátvédje legyen a meccsen. A várakozásokkal ellentétben nem Manolas, hanem Juan Jesus lett az illető.

Az Atalanta elleni meccsből levonta a tanulságokat Spalletti, és az amúgy is döcögös labdakihozatalainkra még rákülte a letámadást, így nehezítve a Roma dolgát. Többször is az egyik védőnek kellett elindulnia fölfelé, viszont mind a négy kezdő ügyes a labdával, így ebből nem lett gond. Hamar látszott, hogy nem olyan sótlan játékot láthatunk a Romától, mint az első fordulóban, voltak helyzeteink, sőt, bár a labdát kevesebbet birtokolta a csapat, amikor náluk volt, kifejezetten szép dolgokat láthattunk. Kifejezetten jó meccse volt Perottinak, rengetegszer fűzte be az ellenfél védőit.

A meccs legelején nagyon nyomott az Inter a 12. percben Kolarov mentette meg a Romát a kapott góltól. Innentől kezdve Di Francesco csapata átvette az irányítást, előbb jött az első kapufa a háromból Kolarov részéről, majd Nainggolan védelem mögé ívelt labdáját Dzeko vette át mellel, és váltotta gólra. Az egyetlen kérdőjel számomra Defrel szerepe volt. Nem volt belőle hátránya a Romának, de nem tudtam rájönni, ő tulajdonképpen mit játszik, hiszen amikor a jobb szélen támadott a Roma, mindig Nainggolan volt a szélső, nem pedig a francia. Védekezésben 4-1-4-1-es hadrendet választott Di Francesco, Vecinót és Gagliardinit rendszeresen zavarta Nainggolan, Strootman, vagy ha arra járt, De Rossi, így az Inter középpályája nem volt igazán hasznos. A félidőig még egy Nainggolan kapufát és egy Alisson bravúrt is feljegyezhettünk, Icardi vészjósló lövését hárította szépen a brazil.

Összességében jól vizsgázott Di Francesco.

A félidőben Spalletti lekapta Gagliardinit, és Joao Mariót rakta a helyére, ám ekkor is még a Roma akarata érvényesült. Dzeko-Strootman kényszerítő után a holland került helyzetbe, Perotti folyamatosan verte az Inter egyébként megduplázott szélső védelmét, ha meg náluk volt a labda, visszaszerezte azt, így egymás után rúghatta a szögleteket a Roma. Az argentin is szétlőtte a kapufát, majd elérkezett a dicsőséges 56. perc, amikor a változatosság kedvéért Perotti becselezte magát az Inter 16-osába, majd ott Skriniar buktatta, a labda kiment, a játékvezető pedig várt a videóbíróra, ahogy azt a szabály ilyenkor előírja. Nem, nem ez történt.

Innentől kezdve minden elúszott, egy új meccs kezdődött. Szerintem mindannyian éreztük, hogy ezután ez lesz, ebből nem lehet másképp kijönni. Addig fölényben játszott a csapat, ám hiába a helyzetek, vagy az Inter védelme mentett nagyot, mint az egyenlítés után kétszer is, vagy a kapufa. Nem a Roma az a csapat, amelyik ezt megoldja mentálisan. Ezzel együtt, minek is van videóbíró? A büntető pont az egyik olyan helyzet, amit vissza kéne nézni, De Rossi oda is ment a játékvezetőhöz, a labda a pályán kívül volt, lett volna rá idő.

Persze, ezután az Inter játéka nagyon feljavult, Perisic is megforgatta kétszer Juan Jesus-t, Icardi klasszis teljesítményt nyújtott, de nem Spallettin múlt, hogy nem mondjuk három góllal vezet a Roma, egyedül a szerencsén. Sokminden tetszett Di Francescotól, jó ötlet volt Nainggolan szerepét megváltoztatni, sokkal szabadabban játszhatott, szélen és középen is gyakran tűnt fel. Vecinóék letámadása is jól működött, támadásépítésből nem nagyon volt labdavesztés, ami komoly fejlődés az első fordulóhóz képet. Nagyon dühítő meccs volt, de a két hét szünet feladata az lesz, hogy a játékosok elhiggyék, az eredmény és a körülmények nem teszik zárójelbe a teljesítményt. Hiába nyert az Inter 3-1-re, sokkal bizakodóbbak lehetünk a szezonra nézve, mint a bergamói győzelem után.

Curvasud93:

View Comments (138)

  • Megnézve a gólokat a védelmünk szépen elosztotta őket egymás között.
    1: 5 vs 4 simán le kéne védekezni mindenki a helyén. DDR felveszi Candrevat az kibillenti Manolas baszik figyelni Icardire, csöngettek. 70% Mnaolas, 30% DDR
    2: JJ egyedül marad perisicel (kevés jobb bekk van a világon aki tartani tudja 1v1be-> JJ nem a kevesek egyike), persze kicselezi, bent Fazio baszik figyelni. Csöngettek. 50%JJ, 50% Fazio
    3: ugyanez csak itt Fazio részét Manolas és Kolarov osztja el egymás között. Eddigre kitámadtunk Fazio pl sehol sincs éppen ekkor.

    • mert ez ilyen egyszerű, ugye?
      Az első gólnál Icardi lefordul, ez egyértelműen koncentrációs hiba. Bár feltehető a kérdés, hogy DDR miért nem tudott visszazárni? Talán fáradság? A 4-3-3 nagyon rakkolós a kp-nak, abba el lehet fáradni. A gond az, hogy De Rossi alternatívája Gonalons egy kalap szar volt az egész felkészülés alatt (gyanítom sajnos egy rossz igazolás lesz), aki nem tudja érdemben helyettesíteni a nouvocapitanot.
      A második viszont sokkal érdekesebb,
      - mind a 4 védő ugyanzat a passzsávot takarja, mert egyszerre mozognak. Furcsa nem? Ez lehet kommunikációs hiba. 1 embernek autómatikusan a második hullámra kellene lépnie, mivel létszámban lehetséges csak el kell osztani. Ehhez kell egy összeszokott belső védőpáros, ami mint tudjuk nincs, mert EDF 5 alkalommal 5 embert próbált ki.
      - továbbra is ez a gól: ha tudjuk, hogy JJ nem jobbszélső és tudjuk, hogy Fazio 4 védőben sebezhető a lassúsága és fordulékonysága miatt, akkor miért erőltetjük? Valaki pisztolyz tartott Di Francesco homlokához?
      harmadik gól: JJ-megverik - szokás szerint - Manolas pedig már a második hullámra számít. Nehogy úgy járjon, mint az előző gólnál.
      Összességében EDF nem akarja ismerni játékosai erősségét és gyengeségeit. Valamint nem tudja az egész meccset kontroll alatt tartani. Nem lehet mindig dominálni, néha lassítani kell a játékot, labdát tartani, altatni, különben szétfutja magát az egész csapat. Az Atalanta ellen és az Inter ellen is az utolsó 30 percben mélyrepülés volt, ez persze javítható, de mindig lesznek gyengébb periódusok egy meccsen, de annak nem kell feltétlen az utolsó percekre koncentrálódnia.

      • Utólag, amikor már láttuk a meccset, minden egyszerű. :)

        Egyébként eleinte EDF megnyerte a párbajt Spallettivel, csak a kopasz jobban nyúlt bele. De mindig ugyanoda lyukadunk ki, ha csak egy góllal többet találunk, amikor fölényben voltunk, akkor szerintem ezt a meccset az Inter már nem tudta volna visszahozni, még döntetlenre se.

        • Véleményem szerint a Defrel-ElShaarawy csere volt a döntő momentum. Illetve a már említett két klasszis megoldás Icarditól... A cseréhez visszatérve, én nem láttam okát, győztes állásnál egy ilyen cserének, persze nem is én vagyok az edző.

          • A Defler a végére "meghalt", ahogy egyébként Perotti is. Gondolom EDF azt hitte, hogy bedob egy kis friss erőt és hogy El Shaarawy majd jobban tud segíteni hátul? Még bezavarhatta volna egyből Ündert, ahogy végül meg is történt, de a török vajon mennyit segített volna a védekezésben? Gyanítom nem sokat. Az első Inter gól után viszont meg minden megváltozott, "természetesen" az Inter megbüntetett minket. :(

  • Amúgy összességében biztató a játék.
    Perottinak nagy szezonja lehet. Schick gyereknek adjunk bizalmat, itt van Fáraó is ő is bizonyított már. Szerintem török gyerek nagy felfedezettje lesz a szezonnak olyan Dybalas a mozgása, csak kérem kapjon lehetőséget. Defrelt meg mondtam már felejtsük mikor megvettük, Dzeko cseréje lesz Benevento elleni hazain, de szélen még egyszer meg ne lássam, mikor Fáraó és török gyerek és Tuminello ül a padon.
    Amúgy ő biztosította JJ-t amolyan védekező szélsőként hogy ne maradjon egyedül ez becsülendő, míg nem ment le nem is igen maradt 1v1be ott utánna kétszer is és csöngettek. Nálunk azonban a jobb szélső nem egy jobb bekk típusú pali (hacsak nem Dani Alves) annak ott meccset kell eldöntenie és nem a védekezésével kitűnnie. Valaki hozna Defrel passz statisztikát szerintem 10/9 passza hátrafelé ment, 0 csel próbálkozás stb. mintha Lichsteiner lenen a jobb szélsőnk csak ő jobban védekezik. Totti szóljon már könyörgöm hogy Romában nem ilyen szélsők szoktak játszani...

    • Schick helyett muszáj lenne két új belső védőt venni.. Szerintem előre megvagyunk, ez tegnap jól látszott. Még ha Schick lesz is az új Dybala, akkor is hónapok kellenek, amíg összeszokik a többivel. Két motivált védő pedig akár azonnal betehető. Én azt látom most már a tavasz óta, hogy Manolas nem akar az ASR-ért megfeszülni. Minek is, azért az évi 3,5 milliócskáért, majd bolond lesz rohangászni, amikor a Tudjukki adna neki ötöt is. Hát, akkor meg menjen oda a dzsuvába bele, lehetőleg minél előbb! Fazionak meg ennyi van a génjeiben, neki nem lehet szemrehányát tenni, hogy Icardi kétszer gyorsabban fordul, ő ennyit tud. Azok is persze, akik annó megvették. És hiába a két hét pihi, nincs sok időnk, a Samp ellen teletojt gatyával fogunk kezdeni, a múltból, és a jelen kondícióból kiindulva, nekünk ott nem sok babér fog teremni. EDF ezzel szvsz le is játszik, Zdenek bá már melegíti is az agyacskáját is befele. FEL! TÁMADUNK!

      • Én nem tudok haragudni Manolasra, szerintem nem becsüljük meg eléggé, legalábbis ha a fizuját nézzük. Évek óta ő az egyetlen biztos pont a védelemben, szerintem van olyan fontos szerepe a hátsó sorban mint Ninjának a kp-án vagy Dzekonak a támadó sorban ehhez képest kiszúrják a szemét 1,8 misivel mikor a kulcsemberek 4-5 misit keresnek, de még a védők közül is ő keres legrosszabbul. Monchi azt nyilatkozta, hogy van egy kölcsönös bizalom a szerződéshosszabbítás kapcsán, remélem minél hamarabb megköttetik, mert a középső védők közül ő az egyetlen minőségi játékos, bele sem merek gondolni mi lenne hátul ha mondjuk szedné a sátorfáját télen mert Pallottáék b@sznak elé tolni egy normális szerződést. Ha egy motivált Manolas mellé még igazolnának egy hozzá hasonló kvalitásokkal rendelkező védőt szerintem nem lenne itt gond.

        • Igazad van, rossz helyen néztem az adatot. Abban is igazad van, hogy az 1,8 m tényleg nem valami sok. De azért a motivációnak van egy nem anyagi oldala is valahol...

  • az a sokak által nagyon felkapott állítás,hogy spalletti ismeri a roma játékosait,és akkor majd lesz hű meg ha meg ajjaj,végül rohadtul nem látszódott meg a meccsen
    az a vicc,hogy az első félidőben az inter teljesen össze volt zavarodva a labdakihozataloknál,sokszor úgy,hogy még zavarni se kellett őket :)),a másik oldalon viszont nem valósult meg ugyanez,vagy ha igen,azonnal el is szórták a labdát borhavaléróék
    hosszú távon úgyis ki fog jönni a minőségi különbség
    azt azért hozzáteszem,ha a romanál a szkudettó a cél akkor bizony ez számítani fog

    • A Rómánál hivatalosan évek óta a scudetto a cél, mindig erről mesélnek nekünk szurkolóknak a vezetők és a játékosok. Valójában a BL részvétel az, ami elengedhetetlen, mondhatnánk létszükséglet lenne. De ez még bizony ott is számíthat.

  • Milan kispadja még durvább kb mint Juvenak és a miénk??? hahaha
    Kalinic,
    Andre Silva
    Biglia
    Romagnoli
    Abate
    Locatelli
    Zapata

    • Nekünk akkor se lett volna rossz, ha azt a nyamvadt videóbírót normálisan használják. Eddig 2 forduló ment le, de már most látszik hogy ennek így az égvilágon semmi értelme nincs. Kapjanak az edzők 3 lehetőséget visszajátszást kérni, rögtön megoldódna a probléma.

      • elvileg egy rigó visszanézte és úgy látta nem tizi. Ennyivel EDF kéri nézzék vissza is ez az eredmény...
        Vakokon, hülyéken, csalókon nincs ami segítsen

        • Gondolom ugyanaz nézte Bonuccit is a Cagliari ellen, az indián neve Sólyomszem Spori. :)

          Komolyra fordítva, a derék Orsato volt a VAR a Roma ellen, kíváncsi vagyok legközelebb ki ellen játszunk. :)

          Mellesleg csodálom, hogy a nagybetűs média nem ásta el a Roma tizijét és foglalkozott vele, gondolom most még új a VAR és van hírértéke.

          • A legjobb amikor Spalletti levezette hogy ez miért nem volt tizi... Mindig szerettem, nagyon sajnáltam amikor elment de most már úgy vagyok vele hogy rohadjon meg! Remélem beszopnak idén. Is. Mondjuk kevés rá az esély...ugyanaz lesz mint a Lazióval tavaly. Mivel nincs BL se EL, ficánkolni fognak a bajnokságban. Majd jövőre...

  • Én bizakodó voltam, majdnem végig. 60 percig teljesen jók volt, utána elfogyott a nafta....
    Ha még a bal szélre jön Schick, meg egy középvédő, és egy szélső, vagy esetleg a holland felépül, nem lesz itt gond azt gondolom!
    Kezd kialakulni a játék képe, jó lesz ez, kellett a pofon itt a második fordulóban, ennél csak jobbak leszünk, nem aggódom!

    Apropó....láttátok Throir elnök Úr nyilatkozatát, valahol Indonéziában nyilatkozott?!
    Azt mondta, nem szó szerint, hogy azért is vettem meg az intert mert egyrész szereti a focit, másrészt akkor szeretett bele az interbe amikor odaigazolt a 3 nagy Holland....csak azt elfelejtette, hogy az a Milan volt :D

    • Én már a félidőben azt mondtam magamban, hogy bármi lesz én bizakodó leszek. Akkor még csak max egy döntetlenre gondoltam. És tényleg voltak biztató jelek, mégis kibaszottul fájt ez a vereség. Kb a dzsuve elleni elcsalt 3-1 fájt utoljára ennyire. Nem is aludtam egész éjjel pedig elég tetemes mennyiségű alkohollal próbáltam csillapítani a negatív érzéseket. :)
      Gyanítom ha tényleg érkezik Schick akkor ő fog kezdeni Defrel helyett. És lehet hogy ez az Inter meccs sem így alakult volna ha már itt lett volna. Amúgy szerintem a legrosszabbkor jött ez a két hét pihenő. A legjobb lett volna rögtön egy hét közi fordulóval feledtetni ezt a fiaskót. Így meg ízlelgethetjük még jövő hét végéig...

      • Egyébként Defrel szétfutotta magát, végig föl-le rohangált mint a megszállott, El Shaarawy viszont már nem segített úgy Juan Jesusnak.

        • Pont ezt akartam még írni de aztán mondom mégsem.. Kva sokat melózik nem látványosan. Lehet hogy nem színezi, meg nem vágja a gólokat de kva nagy területeket védekezik le csupán csak azzal hogy odaér és ott van.

      • A dzsuva elleni klasszik elcsalt meccs az 3-2 lett, szünetben még 2-1-re mentünk.

        • A lényeg ott a "Rocky" sporttárs mesterhármasa volt, hogy annak is nem hullik ki a haja! Ráadásul Rocchi mesterhármasa is olyan mint a három testőr, hogy válójában négy volt abból is, mert a sárgalapot gólörömért Tottinak, a mai napig senki sem tudta megmagyarázni. :(

          • A Bonucci szólt neki hogy a csúnya Totti ... Nem? Valami ilyesmi volt ha jól emlékszem.

          • Igen, Bonu, a játékvezetők nagy barátja ott is segített, ott sutyorgott valamit a Rocky fülébe, mert neki természetesen szabad és a következő pillanatban már repült is a sárga.

            Régi szép idők, amikor még nem volt VAR, mert most már minden tévedés kizárva, most már ott vannak a gondos segédbírók, akik a monitoron át figyelik a meccset és haladéktalanul szólnak, ha a bírók esetleg nem látnak meg valamit... Oh wait...

          • Kicsit szégyellem már, de a meccs után egy darabig azzal szórakoztam, hogy Rocchi spori Wikipédiás adatlapján a Gianluca-t átírtam Swindler-re. Az elején működött is, kb. 3 napig úgy volt, azután észrevették és akkor már nagyon figyeltek, hiába írtam át, azonnal visszaírták :)

    • Igen, szegény Thohir néha nem igazán tudja, hogy hol van. Egy időben a Juventus szurkoló fiáról mesélt az interistáknak és nem értette, hogy miért nem értékelik az anekdótáit, most meg a "3 nagy hollandra" emlékezett. Egyébként nem lehetséges, hogy most jött rá, hogy ő valójában a másik csapatot akarta megvenni? :D

      Megpróbálták kidumálni, hogy ő a három nagy németre gondolt, csak félreértették. Hát perse! Biztos is! Ezek a marha külföldi milliomosok arra nem veszik a fáradtságot, hogy egyszer megnézzenek egy egyórás dokumentumfilmet a klubjukról, ha már megvették és akkor nem mondanának ilyen hülyeségeket.

      Mondjuk én arra is emlékszem, amikor Di Benedettp elnök úr következetesen "AC Rome-nak" (éjszíróm) hívott minket, szóval mi sem vagyunk sokkal jobb helyzetben. :D

    • Szegényke! Szerintem ez valami nagyon nagy disznóságot művelhetett, mondjuk megette egy vudu pap reggelijét, mert erre már nincs ésszerű magyarázat.

      • Olyan szpézdzsem utánérzésem van. Csak nem tudom miért pont az ő képességeit lopták el.

  • Sorry, de ezt ki kell írnom magamból, mert így hétfőn ütött meg igazán. Így utólag visszagondolva a meccsre, lehet hogy ezt EDF kurta el, mert elhitte, hogy a bab is hús. Defrel gyerek támadásban jelenleg 0, de védekezni azért védekezett. Jött helyette a "fáraó" és a támadójátékunk 1ből feljavult. Annyira feljavult, hogy kaptunk is 3 gólt hátul. Kicsit gonosz ez a mi lett volna, ha, meg utólag könnyű okosnak lenni... de El Shaarawy beállításával felpörgette a meccset EDF, nemcsak minket, hanem az Intert is. Addig sima 1-0 volt ide, és nemigen látszott, hogy ez változna, de ki tudja..
    Hogy megfogalmazzam szépen is, 1-0nál kurvára nem hozok be egy fáraót, hogy növeljem az előnyöm, amikor am se volt annyira rossz a játékunk, hanem ráülök az eredményre. Vagy fordítot esetben, ha a fáraó kezdett volna, akkor pont ilyenkor hozom be Defrelt a helyére. Nagyot akartunk markolni, aztán kurva keveset fogtunk:D

    Annyi biztos, hogy van fény az alagút végén. Hogy öröm vagy szomorúság-e, hogy Kolarov a legjobb igazolásunk eddig, azt mindenki döntse el maga, de én messze nem temetném még Defrelt meg JJ-t se. Hiába szar JJ a szélen, azért képzeljük el, milyenek lehetnek a többiek, ha ő a legjobb megoldás oda. Márpedig mivel mindig ő kapja a posztot, így gyanítom jobb mint a többi..

          • Jaa, tudom, hogy nem így értetted. Ezt csak amolyan "mellék" megjegyzésnek szántam. )

      • A Samp edzője azt tanácsolta Schicknek, hogy ne menjen a Romába mert ott szélsőt fog játszani és az nagyon nem fog ízleni neki. Egyébként épp most találkozik Ferrero a római vezetőséggel, ma már le is zárulhat az átigazolása.

    • Igen, ez is benne volt, hogy El Shaarawy korántsem segített annyit a védekezésbe mint Defrel.

      Eleve ez a 4 védős felállás egy furcsa konstrukció volt, szinte már 3 védő volt, mert JJ nem mozgott annyit előre, mint a modern szélső védők, itt inkább a többi játékos mozgásán van a hangsúly, mert amíg Defrel sokat segített a védekezésben , addig El Shaarawy már nem segített annyit. Itt arról van szó, hogy balra Kolarov fel-le mozgott, de jobbra már inkább Defrel mozgott fel le.

      Vagy ott volt az untig szétcincált Joao Mario csere, amikor Borja Valero hátrébb lépett és ezt mi nem tudtuk lekövetni. Miért nem tudtuk lekövetni? Nem igaz, hogy nem lehetett volna lépni valamit.

      Meg ott volt a kondíció kérdése, egy óra után elfogytunk, nem mindenki, de például a végére Perotti hulla volt. Szerintem arról van szó, hogy ebben a mostani EDF rendszerbe van egy pár poszt, ahol a játékosok aránytalanul le vannak terhelve, ilyen például a szárnyak pozíciója, jobb- és baloldalt is.

      Szerintem Defrelt azért erőlteti EDF, szemben például Ünderrel és most már El Shaarawyval is, mert Defrel elvégzi a piszkos munkát is, a fel-le futkorászást a szélen.

      És akkor jön az alább is felvetett kérdés, hogy mi lesz Schick szerepe? Már ha tényleg jön, mert azért még mindig nem hivatalos.

    • Nem akarlak elkeseríteni JJ-vel kapcsolatban, de mi őt engedtük el azzal a Murilloval szemben, akit most szintén elengedtünk mert ha megszakad is max "jó" hátvédnek nevezhető (mondjuk 5ből 4-es osztályzatra kell gondolni) Mi is próbálkoztunk néha JJ-vel szélen de se sebessége se önbizalma nem volt hozzá. Belső védőnek meg hááát.. Olyan mint mikor a legnagyobb nyári hőségben elhatározod hogy lemész a kocsmába inni egy jéghideg minőségi cseh sört , de a csapos azt mondja hogy csak borsodi van. Zavartan nézel ide oda , de végül beleegyezel a borsodiba pedig tudod, hogy egy lóhúgy, viszont a melegben jól esik. Na a Borsodi = JJ .
      Egyébként az attitüdjével meg úgy alapvetően a képességeivel nincs gond csak pl egy Romában is inkább a cserék között lenne a helye.
      Bocs az idepofátlankodásért, csak kíváncsi voltam mi újság nálatok.

  • Schick ROma játékosnak tekinthető.
    Monchi már egy hátvéd leigazolásán munkálkodik.
    Lisandro Lopez, Dragovic, Nacho, Boateng....

  • Schick 5m-ért jön kölcsönbe, 33m kötelező megváltással, amit 4 részletben fizetünk ki. Azért így nem olyan rossz üzlet ez. Lehet koncentrálni Manolas párjára és szerződésére.

        • Igen, azért is írtam.
          Monchi még szeretné Renato Sanchest is kölcsönbe egy évre a Bayerntől.

          • Meg van egy olyan is, hogy Lucas Vázquez, aki állítólag nagyon nem szeretne kispadozni a vb előtti szezonban, ha igaz már bejelentette a Madridnak, hogy menni akar valahová, ahol játszhat.

          • Csak a baj, hogy 30milláért nem engedték el, most mennyi lenne az ára?

      • Szerintem Nachot nincs az az isten, hogy elengedje a Real. Van három középhátvédjük és abból kettő játszik egy meccsen. Eltiltás vagy sérülés esetén meg lennének lőve. Most is Casemironak kellett játszania Nachoval, mert Ramos eltiltás, Varane meg nemtom, talán sérülés.

    • Ferrerónak köszönhetjük állítólag. Ferrero szerint mindenképpen. :D

Related Post