X

Milanóban rúgni egy négyest

A 35. forduló zárómérkőzésén volt érdekelt az AS Roma, ráadásul a San Siro gyepszőnyegén kellett megküzdeni a szebb időket is megélt AC Milan ellenében. Aktuális forma ide, elveszített derbi oda, a mérkőzés minden körülmények között rejt magában izgalmakat. Számomra az egyik legemlékezetesebb párharc az olasz első osztályból.

DDR volt a kapitány

Spalletti a Lazio elleni, teljes taktikai kapitulálás után, újabb ötletekkel érkezett Milánóba. Emerson hosszú idő után jobb oldali védőt játszott, így a másik oldalon Jesus kapott kezdőként szerepet. A felállás inkább 4-2-3-1 volt, ami a mérkőzés eredményét ismerve kiváló döntés volt. Persze ebben nagy szerepet vállalt a Milan első félidei töketlenkedése, de egy ilyen helyzetben dicsérjük inkább a jól teljesítő csapatunk!

A találkozó végig úgy zajlott, ahogy a Kopasz megálmodhatta. Jött egy gyors vendég gól az elején. Salah és Dzeko kényszerítője után a bosnyák gólkirályaspiráns csodálatos egyéni megoldása góllá érett. Nagyon szép egyéni teljesítmény volt. Dzeko és a csapat nem állt le, pedig próbált ritmust váltani a Milan. Sikertelenül. Az első fél óra végén, egy hegyes szögletet fejelt a kapuba Edin! 0-2! 27 találatával a bosnyák gólzsák Enrique Guaita, 1935-s csúcsát adta át a múltnak.

Gólkirály?

Két rövidebb periódust leszámítva az első játékrészben végig az történt, amit a vendég Roma akart. Ebben nagy szerepet vállalt Montella csapata is, hiszen a középpályát teljesen átengedte az AS Roma játékosinak. Ki tudja mi volt ezzel a „Kisrepülő” szándéka, de ez a hiba elegendő volt a mérkőzés megnyeréséhez!

A második negyvenöt perc sok hasonlóságot mutatott az elsővel, annyi változást azért érdemes megjegyezni; sokkal szigorúbb Milan középpálya lendült játékba, megnehezítve ezzel a villámgyors Roma támadások lefolyását. Sőt, Pasalic a 76. percben egy szögletet követően gólt fejelt. 1-2! Amire feldolgozhattam volna, hogy akár visszatérhet a Milan a meccsbe, Sárika gyönyörűen tekert a felső sarokba. 1-3. Ezen a ponton nagyjából minden eldőlt.

Salah kiváló volt vasárnap (is)

A találkozó utolsó fázisában a Milan már nem hit igazán a talpra állásban, ezt Palotta, Salah ellen elkövetett, tizenhatoson belüli szabálytalansága testesítette meg. Negyedik piros lapját kapta a rutinos belső védő, ez viszonylag sokat elárul a Milan játékosok lelki világáról, vagy mentális állapotáról.

Spalletti újra bátrabb húzásokkal operált, ami bejött. A második hely újra az AS Roma csapatáé, ami jelen helyzetben a legfontosabb. Sikerült a hátralévő négy fordulóból úgy behúzni egyet, hogy Rüdiger és Strootman eltiltását tölti. Valószínűleg a következő, Juve elleni kör valamivel nehezebb lesz, de a helyzet nem reménytelen.

Gondterhes Spalletti

Érdekes az a kommunikációs változás, miszerint Monchi arról beszél, hogy ráveszi Spallettit a maradásra. Még a kopasz tréner a második hely begyűjtését sikernek érezné, sőt (!) a harmadik hely sem lenne szerinte katasztrófa. Meglátjuk, de véleményem szerint, a harmadik hely semmivel nem lenne több-vagy-jobb, mint ahol a csapat augusztus végén állt. Szóval én a fennhangon nyomatott fejlődést-előrelépést nem érezném a bronzérem után. Viszont a második hely egy apró lépést mindenképp jelentene.

A csapat teljesítményét külön nem boncolgatnám, rúgtak négy gólt a San Siroban, ez jó. Emerson a Porto elleni mutatott őszi teljesítményéhez képest két szintet legalább fejlődött, érett szélső védő lett belőle ebben az idényben. Dzeko innen behúzhatja a gólkirályi címet, ami szintén óriási érdem. Salah játéka lineáris, folyamatosan jó! Egyedül Perotti teljesítménye volt szürkébb számomra, de Őt nagy valószínűséggel egy sérülés hátráltatta. Ninja cseréje rémisztett meg a legjobban, viszont a reggeli hírek már árnyalták a képet.

Milan szurkolók és Totti

Három meccs maradt, nem kérdés milyen cél maradt. Mindenáron a Juve mögött meg maradni, és az ebből származó plusz gazdasági bevételekből meg kell tartani Spallettit, igazolni kell neki pár játékost, és menni tovább ezen az úton.

Szentesi János:

View Comments (40)

  • Először is nagyon jó meccs volt, jó volt nézni. Másodszor, az írás is nagyon jó, egyetlen dolog amit másképp láttam, illetve még észrevettem a meccsen: Perotti szerintem nagyon is jól játszott. Ültek a cselei nagy százalékban, és ő legalább tud beadni normálisan, még ballal is. A legjobb az egészben Grenier volt. :) Sokat nem játszott de az alatt csinált olyan dolgokat,, hogy csak lestem (Még gólt is rúghatott volna, ha lányos zavarában nem pattanik a sípcsontjáról el a labda (mondjuk pont Salah elé, aki meg jól fölévágta)
    Szóval tetszett és én megmondtam, h ez lesz :D

  • Hat nem tudom, biztosan cel Spalletti megtartasa? Marmint ha nincs helyettes kilatasban akkor persze, de en meg mindig tartom magam, hogy az elkovetkezo feladatokra nem o a megfelelo ember. De inkabb a kopasz cafoljon ram, minthogy vmi zoldfulu legyen az edzo.
    Am lehet nem direkt csinalja, de Montella csapatai a Roma ellen sztem meg pontot se szereztek soha. Igazi romanista marad o mindig, tudja ellenunk nem illik pontot csenni.

  • Perotti játéka nem volt rossz, sőt, kifejezetten tetszett. Spallettit meg megtartanám, nem gondolom, hogy egy idehozott spanyol vagy akármilyen edzővel előrébb lennénk. Rossz volt őt tegnap látni, végig ugyanazt a megtört arcot hozta, ami a fotón is van, nem tudom hogy ez most csak egy szerep (ezt is el tudom képzelni), vagy valóban ennyire meg van zuhanva. Nem tudom ki hogy van vele, de nagyon fontos az identitás: jó lenne, ha több olasz lenne a csapatban (de legalább a keretben), jó lenne, ha Roma-kötődésű (de legalább olasz) edzőnk lenne, ahogy kifejezetten örömteli, hogy nem egy kínai vagy indonéz újgazdag akárki tulajdonolja a csapatot mint Milánóban (bár azért Pallotta többször is tiszteletét tehetné a meccseken). Szóval maradjon Spalletti, Monchi frissítse fel neki a keretet, aztán hajrá.

  • Nagyon élveztem a meccset! Lehet szidni a Milant, biztosan meg is érdemlik, de szerintem akkor is szép dolog elhozni a 3 pontot Milánóból. Külön örültem El Shaarawy góljának, ami gyakorlatilag lezárta a meccset és ami nyilván különleges lehetett a játékos számára. Az is tetszett, hogy nem ünnepelte meg a találatot a volt csapata ellen, inkább visszafogta magát, egyesek példát vehetnének róla ebben is.

    Annyira örültem, hogy a meccs végén olyat tettem, amiről már egy ideje leszoktam, megnéztem az olasz tévében a Domenica Sportiván az összefoglalót és az interjúkat. Bár ne tettem volna! A fő téma az volt, hogy miért nem cserélte be Spalletti a végén Tottit? A kopasz ott magyarázkodott, hogy ha kapunk egy gólt és adnak egy ötperces hosszabbítást, akkor ott futni kell és védekezni, az meg nem Totti erőssége, nem az ő feladatköre. A különböző tévés társaságok szakértői addig űzték, hajtották Spallettit, amíg a kopasz kimondta, hogy ha tudta volna, hogy ez lesz, nem jött volna vissza a Rómához. "Ha berakom az utolsó öt percre, akkor tiszteletlen vagyok vele, ha nem rakom be, akkor az a baj. Mondjátok meg, hogy mit csináljak." Egy nagyon keserű, megtört hangvételű megnyilvánulás volt, ami szerintem előrevetíti Spalletti búcsúját a Rómától. :(

    • Igen, és akkor a következő edzőnkkel ugyanez lesz? Majd szépen kinyírja a sajtó? Meg az utána következővel ugyanez? Nem tudom hogyan de erre klubbon belül kellene valami megoldást találni hogy ezt a tömérdek mennyiségű shitstormot valahogyan le kell védekezni. Vagy egész egyszerűen ne nyilatkozzon! Apropó, megtehetné ezt egy edző hogy egész egyszerűen nem nyilatkozik senkinek? Asszem vannak kötelező sajtótájékoztatók ugye? Na mindegy valamit erre ki kell találni.
      Mondjuk a legszomorúbb az egészben az hogy konkrétan magukat romanistának valló emberek is fel vannak háborodva hogy mi az hogy nem lehetett becserélni a Tottit!? Ilyenkor mindig felteszem magamnak a kérdést hogy vajon ezek az emberek néznek e Róma meccseket.
      A végére valami könnyedebb téma. Az megvan mikor a 89. percben Manolas fordítani akar a bal oldalra, ballal, Emersonnak? A labda kimegy a San Siro mögé a legelőre, Emerson meg izomból kiröhögi. De olyan aranyosan. :D Feküdtem... :D

      • Semmi köze a Rómához, elnézést is kérek, de szerintem az egyik legszebb megoldást a kötelező sajtótájékoztatókra Marshawn Lynch mutatta be, egy running back az NFL-ből, amikor még a Seattle Seahawks-ban játszott. Megtartott egy sajtótájékoztatót, ahol azt ismételgette, hogy csak azért vagyok itt, hogy ne büntessenek meg: "I'm just here so I won't get fined." Nem tudom, hogy ő találta-e ki, vagy csak valahonnan eltanulta, de az eredmény káprázatos lett, még le is védte a mondatot és pólókat meg sapkákat árultak az idézettel. :)
        https://www.youtube.com/watch?v=G1kvwXsZtU8

        • ez is egy megoldás, főleg ha bohócot akarsz magadból csinálni. Spalletti azonban úriember, meg akarja érteni a kérdezőt és simán felhúzza magát a sok f*szságon. Pedig megtehetné, hogy egyszerűen elmondja a mondókáját, függetlenül, hogy ki mit kérdez; beszél arról, hogy milyen volt a meccs, mennyire elégedett a játékosaival, meg, milyen szép az idő. Spall azonban valódi párbeszédekre vágyik és roppantul frusztrálja, hogy nem értékelik sem őt, sem a csapatát, pedig rohadt sok munka van benne.

          • Megnézted ennek a fejét? Evidens, hogy bohóckodik! :D

            De Spalletti az egész szezon alatt egy háborút viselt a médiával, kőkeményen beléjük kötött és természetesen azok is belé. Szerintem Spallettit a szokásos Roma-effekt frusztrálja, hogy mindig az a téma, amibe bele lehet kötni. Mint vasárnap is, "Nyertél 4-1-re Milánóban a Milan ellen? De miért nem állítottad be Tottit?" Tudod, hogy miket vágtak azóta a fejéhez? A kedvencem egy önmagát romanistának nevező díszbohóc műsorvezetőtől származik: "Spalletti utálja Tottit és a rómaiakat!" Most erre mit lehet mondani? És rengeteg ilyen szemétség hangzott el!

            Ezt annyival el kellett volna intézni, hogy "nem mertem őt berakni 3-1-nél sem." Egy türelmesebb valaki még hazudhatott is volna valamit, például, hogy "utólag lehet, hogy tévedtem, elnézést is kérek Tottitól és a milánói közönségtől, hogy nem láthatták őt játszani", vagy valami hasonló f@szságot. De Spalletti egy ideje már nem udvariaskodik, néha szinte keresi a konfliktust az újságírókkal. Ezért is gondolom, hogy a szezon végén lépni fog.

            Egyébként mindenki elfelejti, hogy El Shaarawy harmadik gólja előtt, kialakult egy adok-kapok és simán benne volt a levegőben, hogy elQrjuk ezt is, ezek ugyanazok a játékosok, akik a legvégén kaptak gólt Lyonban, meg akik legalább háromszor szétestek fejben a Porto ellen... És csak azért nem volt 5-6 perc hosszabbítás, mert a Milan bekapta a negyedik gólt, teljesen szétestek és az megengedhetetlen lett volna, hogy még jobban "megalázza" őket a Roma.

          • Úgy látszik nem fogalmaztam megfelelően, mert ketten sem értettétek. A bohóc szó nem feltétlenül pejoratív értelmű. Van, akinek az a stílusa, hogy hülyére veszi a partnert. Később felkapják és nyilván úgy mutogatják, mint "a csávó, aki jól megmondta annak a majomnak". Ez egyfajta álarc, színjáték, vagy tömegszórakoztatás. Spalletti nem akar ilyen arcot felvállalni. Tartom, hogy továbbra is csak frusztrált a tiszteletlenség miatt. Viszont, hogy keresné a lehetőséget a kötözködésre? Szerintem fordítva, az újságírók rájöttek, hogy lehet hergelni és ő ki is jön a sodrából, akkor rátesznek egy lapáttal és mindenki megpróbál csapkodós-anyázós riportokat kikényszeríteni, mert az jobb kattintás/nézettség. Nekünk pedig az jön le, hogy már nem tud értelmesen nyilatkozni egy interjú után.

          • Én csak azt akartam mondani, hogy ez egy folyamat volt, ami vasárnap tetőzött. Eleinte Spalletti végtelenül lelkes volt, még soha nem tűnt annyira lelkesnek. Aztán lassan, ahogy teltek a hónapok és minden felől kapta az "oltásokat", egyre sötétebb lett a kedve és most már itt tartunk, hogy "ha ezt előre tudom soha nem jöttem volna vissza a Rómába." Ez engem végtelenül elkeserít. :(

          • Lehet hogy ha minden edző ilyen módon csinálna magából "bohócot", akkor egy idő után a sok balfasz műhírgyártó is rájönne hogy nem érdemes barátok közt forgatókönyvet készíteni egy Serie A meccsből mert ez a vége. Lehet megtisztulna egy kicsit a szakma...amint leírtam rájöttem hogy erre esély sincs. Az emberek kétpofára zabálják a kamuhíreket meg a feszkót!!

  • Vitatkoznék a meccs képét illetően. Az első 15-20 perc rendben, hogy Róma fölényben zajlott, utána azonban végig a Milannal volt a labda. Igaz, hogy ez abból állt, hogy Zapata irányított(!) a felezőnél, de mi átadtuk a területet. Aztán esetleges labdaszerzés után kontrákra építettünk.
    Az első félidőben még főleg a kp-ján voltak meg a labdák, aztán Montella húzott egyet és a második játékrészben feljebbküldte Vangionit (miután Salah tönkreverte előtte), és Zapatara bízta az egyiptomit. Valamint kemény letámadást nyomtak, ami nyilván erősen hamvába holt: 1, Dzeko fizikai ereje Palotta-Zapata kettősnek sok volt. 2, Salah gyorsasága is. Így rendszeresen meg tudtuk tartani elöl a labdákat és végig tudtuk játszani. Ennek következtében kettészakadt a pálya (ugye Strootman nélkül). Aztán Nainggolan nyugisabba ment át és a 2. félidő közepére nem rohant annyit előre, így egy rossz kontra végén nem lett Milan kontra (pontosan ez a szitu, amit Lyonban beszoptunk).
    Nem tudom, hogy Spall tanult az esetből, vagy ennyivel gyengébb a Milan(B), esetleg jobb fizikai állapotban vagyunk, de remélem az előbbi, ha a kopasz úgy gondolja marad.
    És még egy megjegyzés, ha ezek után valaki azt írja, hogy ennél a Milannál minden heppi és majd jövőre, az konkrétan egy lázító, hazug demagóg.

  • Ninja állapotáról van valakinek infója?! Hétfőn, a meccs utáni reggelen elég biztató információk szivárogtak ki, viszont ma már eltérő dolgokat olvastam...

    • A Ninja és Dzeko is "bizonytalanok", mindkettőnek a vádlija fájt a meccs végére és ma délután lesznek műszeres vizsgálatok, reméljük a legjobbakat. Jó hír viszont, hogy Perottit már megvizsgálták és szerencsére a bokája nem sérült, ő minden bizonnyal ott lesz.

  • Montella képbe került, mint Roma edző. Di Francesco után én neki örülnék legjobban.

    • a hétvégi szenvedés után aligha marasztalnák, viszont nem tudom, mennyire örülnék a hétvégi szenvedés tükrében...

        • Pontosabban szezon közepéig kb. túlteljesített. Ebből a keretből, meg a fiatalokból ettől többet nem várhatunk szerintem.

          • nem olyan fiatal ez a Milan mint tűnik, és végül is az Atalanta is előttük van, akik... fiatalok. Ez hogy lehet? Szerintem a szezon júniusig tart :)

        • Ezt egy kicsit erőske kijelentésnek érzem.
          1, érték: a kiváló transfermarkt szerint a Milannak van az 5. legnagyobb értéke, ehhez képest úgy a 6., hogy előtte a gyengébb Lazio-Atalanta kettős fényévnyire van.
          2, "sztárok": mondhatjuk azt, hogy a mostani Milan elég szürke emberekből áll, mégis van 1-2 jobban hangzó név. Hova tűnt például Bacca (tudom, hogy nem ért soha 30 misit és képes eltűnni egy egész meccsre, de pont az lenne a lényege, hogy egy viszonylag jó góllövő alá dolgozik az egész csapat), vagy Honda? Ehhez képest a Seria B gólkirálya játszott ellenünk, és amit művelt Manolas-Fazio kettős között az már nekem volt kínos.
          3, sérülések: tudom, hogy elsősorban nem Montella sara, de az azért elgondolkodtató, hogy a szezon végén egy csupán hetente pályáralépő egyesületnél, hogy a roszsebbe van, hogy 5 kulcsjátékos nem tud beállni (jó Kuco eltiltott volt) egy rangadón? Ez némileg felveti az edzésmódszerek, pihentetés, stb felülvizsgálatát.
          4, új arcok: szintén nem elsősorban Montella a felelős, meg az is igaz, hogy a Milannal néha nagyon sok pénz, néha meg semennyi sincs. De az idei igazolások beépítése igencsak gyengécskére sikeredett: Lapadulara nem lehet egyedül rábízni a góllövést, Gustavo Gomezért 8 milliót adtak, de nem játszott 10 meccset, Paletta cseréje!!! 4 játékos úgy van kölcsönben, hogy semmilyen opció nincs rá (Mati Fernandez, Deulofeu, Pasalic, Ocampos). Sosa az egyetlen, aki valamirevaló teljesítményt nyújt.
          5, fiatalok: Montella általában nagyon jól sáfárkodik az örökséggel, de ő maga nagyon keveset tud tenni a csapat építéséért. A hagyományos elődje Mihajlovic (Catania-Fiorentina-Sampdoria-Milan) módszere az, hogy fiatalokkal fenntartani a lendületet. Ennek következtében számos játékost tud beépíteni (tavaly: Donnarumma-Calabria-Locatelli-Ely-Niang is szerepet kapott). Montella viszont inkább "szűkíti" a keretet: utóbbi kettőre nem tartott igényt, és csak Pasalic nevezhető fiatalnak.
          6, játékrendszer: minden jó edzőnek megvan a stratégiája a hosszútávú eredményekre. Ez többségében abban merül ki, hogy bíznak bizonyos játékosokban, vagy formációváltogatásban. Az előbb említett szerb az új és új fiatalok beépítésével, kívánja ezt, általában sikertelenül. Montellaban igazán egyiket sem érzem. Mindig ugyanazt játssza, függetlenül attól ki van a pályán, s ki az ellenfél. Nem kísérletezik, nincs az, hogy ránéz egy játékosra, akinek tetszenek a skilljei, és olyan játékrendszerbe teszi, amiben kiteljesedhet. Illetve van Kucka és Suso, akikre azért teljes csapatot nem tudsz építeni, mert annyira nem jók.

          • Szerintem ez egy jó téma a vitára, értem is az álláspontodat.

            1.: A Transfermarkt egy gazdasági oldal, szerintem ebből valós, pályán megmutatkozó értéket nagy vonalakban lehet csak levonni. Higuain nem négyszer olyan jó csatár, mint Dzeko, és nem ér 75 millió eurót.

            2.: Bacca valóban sztár, csak sajnos Vucinic hozzá képest a lelkesedés és a konzisztencia megtestesülése. Honda szerintem nem ez a kategória, ő Genoa szint kb, amit évek óta bizonyít. Nem rossz az, de nem Milan húzóember szint. Egy igazi sztárjuk sincs, Donnarumma majd az lesz. Lapadulát én sem értem, már a leigazolását sem.

            3.: A sérülések valóban érdekes kérdés, és szerintem globálisan kéne elgondolkodni, ma már az a ritka csapat, amelyik nem küzd egyszerre több keresztszalagszakadással. A sérülések nagy része ráadásul nem is kontaktus eredménye, hanem fáradásos.

            4.: Ehhez nem tudok mit hozzátenni, teljesen egyetértek.

            5.: Szerintem Montella úgy volt vele, hogy ők nem tehetik meg azt, amit az Inter, hogy Kondogbia, Gabigol, Joao Mario hármast vegyenek valami 140 millióért, hogy aztán egyik se jelentsen túl nagy erősítést. Viszont vissza kellett hívni a szurkolókat, ezért felhozott ilyen Calabriákat, meg Locatelliket, hogy ha már úgyis gyenge a keret, legalább milanisták küzdjenek, fiatalok, akikkel azonosulnak a szurkolók.

            6.: Ezzel nem értek egyet, Montella egyrészt keresi is az útját, váltogat játékrendszerek között időszakosan és meccs közben is. A saját maga emberei is megvannak szerintem, legalábbis Firenzében nagyon ugyanarra a 2-3 emberre épített, Valeróra és társaira.

            Összességében nem kész edző még, de én azt gondolom, hogy jó úton halad. Az kétségtelen, hogy nem fog rácsapni az asztalra, ha Rómába jön, egy olyat, hogy minden megoldódjon. De ilyen edző talán Conte egyedül, aki szóba jöhet, őt meg én nagyon szívesen nem látnám soha a Roma padján. :D

          • Akkor csak arra reagálok, amiben nem értünk egyet.
            2, Tulajdonképpen Bacca tiszta sor; nincs kedve játszani. De kérdem én, ezen nem tudna változtatni Montella? Biztos jól kezeli a szitut, hogy padra teszi a legpiacképesebb (erős túlzás) játékosát, de fel sem merül, hogy akkor megszabadulnak tőle? Nálunk Vucinic és Gervinho is az időben elpasszolt kategória, pedig sejteni lehetett, hogy kedvetlenek.
            5, Az oké, hogy nem tudnak Inter-féle bevásárlást, az is rendben van, hogy fiatalokat hoznak fel, azt mondom, hogy Montella viszont kevésbé meri őket használni, mint mondjuk Mihajlovic. Miért passzolták el például Niangot? Rosszabb, mint Ocampos, vagy a leírhatatlan spanyol?
            6, Azért Montella már nem kezdő, ezt el lehetett mondani Rómában, Cataniában, de most már jó ideje az élvonalban van edzőként. Igazából azért elmaradtak a hangos sikerek. Egy felépített csapatot tovább tud vinni, de maga nem képes igazán építkezésre. Valahogy mindig az az érzésem, hogy összecsapnak a hullámok a feje felett és tehetetlennek tűnik (tudom ez roppant általános volt).
            Az most fel sem merül bennem, hogy valaki más kapná meg a kispadot, mint a kopasz. Nálam ez egy elméleti vita arról, hogy Montella mennyire lenne alkalmas. Persze, ha Conte és közte kellene választanom nem gondolkodnék (ahogy szurkolóként szerintem senki).

          • "Persze, ha Conte és közte kellene választanom nem gondolkodnék (ahogy szurkolóként szerintem senki)."
            Akkor en vagyok a kivetel.
            Szeretem Montellat, de ha ez tenyleg egy realis opcio lenne, en gondolkodas nelkul Conte-t valasztanam....
            Szerintem O tobbet tudna tenni annak erdekeben, hogy a Roma behuzzon vegre valami kupat.

  • Ma esti hírek szerint Dzekonak 10 nap stop, tehát nem lesz ott a Juve ellen. Nainggolan játéka pedig még bizonytalan.

    Mondjuk együtt: SZERENCSE!!!

  • Sabatini lett az Inter sportigazgatója. Várható volt, hogy amikor 4 bl induló lesz, akkor már elkezdi őket is érdekelni az a sportág.

    • Ez sok mindent megmagyaráz, például hogy miért fáradt bele a munkába Rómában. A bagós tényleg nagy ember, egy nagy ember, aki arra megy amerre a pénztárcája húzza. :D

      Egyébként felmerült bennem egy kérdés, a Suningnál az Inter és a Jangsu közül, vajon melyik az A csapat és melyik a B csapat? Legalább nekünk ilyen gondjaink nincsenek, mi egyértelműen tudjuk, hogy nálunk az első a Boston Celtics!!!
      https://uploads.disquscdn.com/images/2a188f623318312aae3d4359d4e3bbd872b3b94b5e8de9ba8ecd8a619935181a.jpg

    • De marad Ausilio is. Akkor ez vajon olyan lesz mint nálunk Moncsi+ Massara? Meg ahogy olvasom Sabának többféle dolga is lesz nem csak az adok-veszek. Kíváncsi vagyok. Mondjuk én csiptem az öreget. Kár hogy az Interhez ment...

      • Eleve az egész Suning csoportról beszélünk, nemcsak az Interről. A közlemény szerint ő lett a "director in charge of sporting, youth training and transfer".

    • izgis lesz a piac. Moncsi és Saba félmeztelenül, machetevel fogják egymást üldözni Brazília dzsungeleiben fiatal gyémántok után kutatva. Egy Indiana Jones sztori pont kijönne ebből.

Related Post