X

A régi-új manager!

Légy üdvözölve Mister!

admin_romanista:

View Comments (47)

  • "Lelkesen tombol a lelkesedés" az új edzővel kapcsolatban!!! Csak mert újra várhatjuk a Spalletti féle nyilatkozatokat, a "nagyon nehéz nehézségekkel" és a többivel. :)

    Mindenesetre Spallettinek ma délben kéne megérkeznie Rómába. Állítólag a kopasz második eljövetele megváltoztatta a prioritásokat az átigazolási piacon. Perotti és El Shaarawy egyenlőre félre lettek téve, a legfontosabb most a védelem megerősítése. Újra elővették Adriano nevét, aki állítólag már rá is bólintott a Rómára, már csak a Barcelonával kéne megegyezni. A másik név amivel dobálóznak, továbbra is Criscitoé. A védelem közepére Tonelli érkezét jósolják, ha ő nem jönne akkor jöhetne Juan Jesus.

    Ja és Gervinho helyzete hirtelen bizonytalan lett.

    • Érdekes, hogy Gervinho ennyire kötődik Garcia-hoz. Bízom benne, hogy pénzt tudok belőle csinálni. Ha lesz új csapata Garcia-nak, szinte biztosan oda igazol az elefántcsontparti is. Gondolom.

      A védelem megerősítése pedig evidens, nagyon kíváncsi vagyok, kik lesznek/lehetnek az új nevek.

      • Tudod, ezt mondják, hogy aztán mi lesz... Az is lehet, hogy Spalletti imádja Gervinhót. Szerintem ha nem megy el senki, akkor két újabb támadó nem létfontosságú. Tényleg fontosabb lenne legalább egy darab jobb bekk.

        • Ahogy én Spalletti játékára emlékszem volt két villám lábú szélsője akkor is. Mancini és Vucinic a szélről játszottak befelé. Más kérdés, hogy az előbb említett két játékos labda biztosabb volt, alacsony súlyponttal. Ez Gervinhora nem igaz, még ha gyorsabb is, mondjuk, mint Mirkoék voltak akkor. Na meglátjuk. Biztosan kidolgozott, kész tervekkel érkezik a Kopasz. A hozzáállásával soha nem volt baj!

          • Ami Gervinho ellen szól, az Spalletti munkamódszere, ő mindig meghajtotta a játékosokat. Például Giuly amikor elment azt mondta, hogy életében sehol se kellett annyit futnia mint Spallettinél.

            Az megvan, milyen szépen helyre tette Cassanót? Pedig Cassano a legkeményebb "állatfajta", például állítólag egy évvel korábban egyedül elüldözte Rudi Völlert. Első nap Cassano a konditeremben bömböltette a Gigi D'Alessio cd-jét, bejött Spalletti és szépen kikapcsolta. Cassano beszólt, hogy "ez azt hiszi még Udinében van". Erre Spalletti szépen, türelmesen elmagyarázta neki, hogy "nem kisfiam, én már itt vagyok és ha nem viselkedsz rendesen szétrúgom a segged". Estére már el is vette Cassanotól a helyettes-kapitányi címet, amit a "zseniális" Baldini bízott rá, hogy megkomolyodjon. :D

          • lol, ezt még nem hallottam.

            Gervinhonak viszont ha jól emlékszem van valami olyan pont a szerződésében, hogy ha Garcia elmegy, akkor a kivásárlási ára xy euró. Mintha 12 m-ra emlékeznék, de nem vagyok benne teljesen biztos.

  • Örülök Spallettinek, de Sampaolinak is legalább ennyire örültem volna. Számomra meggyőző volt, amit a chilei válogatottól láttam. De legjobban annak, hogy végre vége az "Ultimátum Rudinak" című szappanopera.

    • Igen, Sampaoli érdekes lehetett volna. Talán nem meglepő, hogy miután eddig cirkuszolt, mert ott akarta hagyni a chilei válogatottat, tegnap bejelentette, hogy neki esze ágában sincs elmenni. Így összerakva a két dolgot, számomra úgy tűnik, hogy a Roma tényleg beszélhetett vele. :)

  • Atlathatobb az egesz.Sok sikert az uj oldalhoz es mukodtetesehez!Remeljuk meg tobben leszunk majd.:)

  • Istenem de rühellem ezt a felületet, már régen se szerettem, mert nem rakja az egészet időrendbe, hanem csinál altémákat és altémákat és altémákat és altémá.. Na meg nem enged regisztrálni, mert már használatba volt az email cím, szóval pápá Kerticsap:D
    - -
    Spalletti felé nagy az elvárás, kíváncsi leszek hogy fog nekik megfelelni, ahogy arra is, hogy mikor lesz hivatalos, mert még mindig nem az:D

    • Végszóra pont most lett hivatalos! :)

      Már le sem tagadhatjuk: Luciano Saplletti a Roma régi-új edzője!

    • Nem altémákat csinál, hanem a helyükön mutatja a válaszokat. Mikor először láttam anno, nekem sem tetszett, de mára nekem meg a régi kommentfelület a kényelmetlen.

      Hányszor előfordult mindannyiunkkal, hogy megírtuk a szépen összeszedett kommentünket, és akkor kitalálta, hogy már nem vagyunk bejelentkezve. Na ilyen itt nincs.

Related Post