X

A fővárosba látogat az idei meglepetéscsapat

Húsvéti, rendhagyó forduló következik olaszföldön. Ebédidei milánói derbivel, egy nap lejátszott teljes kanyarral. Közvetlen riválisaink egyszerűbb mérkőzések elé néznek, a Juventus Pescaraban hengerelhet, míg a Napoli az Udineset látja vendégül. Ellenben a Roma az idei „meglepetés” csapat, Atalanta ellen próbálja folytatni jó bajnoki szereplését.

Gomez ma pihen

Ráadásképp DDR összeszedett egy kisebb bokasérülést, plusz Emerson sem léphet pályára. Na ezekkel a problémákkal fűszerezve sem vár könnyed szombat délután a fiúkra, és Spallettire. Ettől még a feladat nem megugorhatatlan. A fővárosi csapat zsinórban 14 mérkőzésen tudott eredményes lenni, illetve négymérkőzéses győzelmi sorozatból tekinthetünk a mai találkozó elé.

Spalletti négyszázadik Serie A mérkőzés lesz a mai, ami méltó ünneplést kíván. Az Atalanta ősszel, hazai környezetben győzni tudott, szóval megyünk is nekik eggyel! Mi kell még egy vérbő olasz bajnoki mérkőzéshez? Véleményem szerint semmi több.

Spal’ 400. Serie A mérkőzése következik

Gasperini csapatából sárgák miatt hiányozni fog Gomez, ami azért nem akkora gond Róma szemszögből figyelve. De a bergamói társaság az elmúlt 10 mérkőzéséből mindössze egyet veszített, mondjuk azt 7-1-re az Inter ellenében; két döntetlen mellett a maradék hét találkozót nyerték! Például nápolyi vendégszereplésük is győzelemmel ért véget.

Fővárosi oldalon nagy meglepetésekre nem számítok, bár DDR játéka erősen kétséges, még akkor is ha a keretbe bekerült végül. Szczesny előtt JJ – Fazio – Manolas – Rüdiger négyes jöhet. A középpályán Strootman mellett én Paredest várom, támadó középpályán Perotti – Ninja – Salah hármas, míg a 24 gólos Dzeko roboghat tovább a gólkirályi cím irányába! Vendégoldalon: Berisha; Toloi, Caldara, Masiello; Conti, Kessié, Freuler, Zukanovic; Kurtic; Petagna, D’Alessandro.

Kessie félig már római?

Jól látszik az „ex-római” effektus bőven játszik a kék-feketék csapatában. Sőt, ha hinni lehet a pletykának Kessié már félig-meddig római játékos, ami nagyon jó hír, de a ami mérkőzésre még vélhetően nem lesz hatással.

Rangadóhoz mérten a mérkőzés a DigiSport 1 csatornáján 15 órától, stúdiófelvezetéssel lesz tálalva. Mindenkinek jó szurkolást!

 

Szentesi János:

View Comments (33)

  • Tényleg nem nagy baj, hogy Gomez nem lesz ott, meg állítólag Conti sem 100%-os, Spinazzola pedig "izomsérült". Ennek ellenére nem ez a legkönnyebb ellenfél, emlékezzünk csak milyen szépen "kivégeztek" minket az idén. Meg az Atalanta amúgy is egy "kimondottan rokonszenves" csapat, Bergamo az egyik hely, ahol különösen utálják Rómát és a Rómát, alig várják, hogy keresztbe tegyenek nekünk és elsősorban nem is azért mert vannak saját céljaik, hanem csak úgy pour l'art, mert egyszerűen ennyire kedvesek ha a Rómáról van szó. Idén egyszer már rendesen elkenték a pofánkat. Nem érdekel hogyan, nem érdekel mennyivel, de muszáj megverni őket! Ha most sem verjük meg ezeket, akkor a csapatunk tényleg nem érdemel semmit!

  • Azt tudja valaki diginel melyik barom valasztja ki hogy melyik meccset adjak. Eddig talan 1 meccsunket nem adtak, erre a 2. Es 5. Csataja nem fer bele a ket kivalasztott meccsbe... Legalabb nem kell elvreznunk ezt a barom egrit...

    • Szerintem valamit elnézhettél, mert ahogy a posztban is van, tényleg adják a digi1-en. Egri Viktortól mondjuk tényleg jó lenne, ha megmentene a sors...

      • Nem tudom Ti hol nezitek. Nso, hatharom es digi oldalan is 3tol palermo bologna van, mienk csak este felvetelrol. Aztan lehet benezek valamit. :-)

        • Hmm, érdekes.. Én is csak port.hu-n néztem, gondoltam akkor úgyis van. Viszont így már bizonytalanabb a helyzet :/

          • Épp ezért néztem meg 3 helyen és egybe vágtak :)
            Amúgy magyaros meccsen értem a logikát, de baszki ezek nem olvasnak híreket, mai sportban pl fő cím h sérült Ádika, a két magyar új edzőnél még nem volt kezdő (közben azt hiszem megint új edző van)... Lehet módosítani szerintem és ha van eszük meg is teszik, Max keresünk egy jó kis arab streamet, Egri meg szopkodhatja juvéját digi2ön

          • Hát ez elég siralmas lenne, én most nézem... csaknem. Nem akarok streammel szarakodni amikor végre tudnám tv-n nézni a meccset, komolyan akkor inkább megvárom majd az esti ismétlést, ostoba digi. Én is örülök, hogy itt játszanak a magyarok, meg értem én, hogy a teniszt kell valahova tenni, de a miénk egyértelműen a forduló meccse, persze a milánói erby után (ami csak a nevek miatt nagyobb most) Egy Pescara Juve... édesistenem ennél unalmasabb meccset el se tudok képzelni, kb mint amikor a pinzoloi együttessel játszunk minden nyáron.

          • Hogy a teniszt is tenni kel valahová? Majd én megmondom, hogy hova kell tenni a bieli női tenisztorna elődöntőjét: este tizenegyre! Most komolyan, nem lenne több értelme?

      • A port.hu-n a Roma meccset írják, de a Digi honlapján a Palermo-Bologna van. Most akkor mi lesz? Valaki tud valamit?

        • Egyébként így kel kidobni a pénzt és elrontani valamit. Megvesznek egy méregdrága tartalmat, mint a Serie A és utána nem becsülik meg.

          Palermo-Bologna, "mert ott játszanak a magyarok", pontosabban ott esnek ki, meg ott sérültek és éppen nem játszanak a magyarok. Innentől kezdve azért kell szurkolnom, hogy a magyarokat adják el valahova jó messzire, különben nem látom a Roma meccset.

          De a lényeg a tenisz, tenisz nélkül egy lépést sem! Anno azt adták ingyen az Eurosporton is, egy curling meccs és egy szánkóverseny között. Már akkor sem néztem, de most még fizessek is érte. "WTA torna, Biel, elődöntők"... Azt se tudom mi a szent szar az a "Biel" és nem is érdekel, de ezek az "okosok", azért adják.

          • Csak nem lesznek akkora trollok hogy a palermo bolognát adják!? Vagy?

          • Én ilyenkor mindig írok nekik mailt, csak hogy érezzék a "törődést és a szeretetet", most is írtam, sok "szépet és jót", teniszről, sérült Nagy Ádiról, cserepadon csücsülő magyarokról a kieső Palermóban. Válaszoltak is, azt írták, hogy "a digisport.hu-n élő streamben adjuk a Roma-Atalantát". Én megköszöntem a válaszukat és megkérdeztem, hogy melyik adójuk sugározza az "élő streamet", csak mert ha egyik se, akkor én ugyebár most hiába fizettem elő. :(

          • Balogh Norbi kezd elvileg, úgyhogy ezzel majd kimagyarázzák...

          • Hű, Balogh Norbi, hát az mindjárt más... :(

            Legszívesebben rájuk zárnám a szerkesztőséget és addig nem engedném ki őket, amíg meg nem nézték az összes idei női teniszmeccset! Hátha abból tanulnának.

          • Amúgy ezt a tenisz meccset még meg is érteném, mert jól van csak ők adják, meg biztos vannak rajongói.. de megnéztem a neveket, hogy kik játsszák az elődöntőt, esküszöm még életemben nem hallottam egyik nevet sem, még csak nem is rémlik, hogy találkoztam volna bármelyikkel. Biztos rengetegen fogják nézni...

          • Nekem van egy tippem, szerintem nagyjából azok fogják nézni, akiknek elromlott a távirányítójuk, nem tudnak csatornát váltani és nem találják a kikapcs gombot a tévén. :D

          • Én rájuk zárnám a szerkesztőséget és addig nem engedném ki őket amíg a Balogh Norbi gólt nem lő! :D

          • Nee, életfogytot azért nem érdemelnek. :D

            (Már elnézést szegény Balogh Norbitól, aki semmiről sem tehet.)

          • Várjál, a legszebb, hogy erre is válaszoltak és nehogy azt hidd, hogy megértették az iróniát, türelmesen elmagyarázták, hogy az "élő közvetítések" fül alatt keressem az élő streamet a honlapjukon. Ezek után feladtam, erre már nem volt mit mondanom. :D

    • Kicsit félretájékozódtál, mert a Digisport 1 adja a meccset..

  • Ha a Juve Roma lenne, akkor a zseniális szezon most valahogy úgy nézne ki, hogy a keddi győzelem után kikapnánk Zeman Pescarajatól, ezzel végül elbukva a bajnoki címet, majd a visszavágón mi is kiesnénk a Barca ellen, a'la PSG. A BL-ben egyáltalán nem bánom ha vitézkednek, mert mégiscsak olasz csapat, meg Buffon, de nagyon örülnék neki, ha izgalmas lenne a bajnokság vége.

    • EZ a bl menetelés nekünk rohadt jól jön. Juve bl nélkül simán behúzna annyi meccset amennyit kell. Bl elődöntő viszont elég kemény sorozatba esik. Allegri sokszor 6-7 embert is cserél alap csapatához képest és ezt most Pescara ellen is meg fogja tenni, de mondjuk egy Atalanta (V) vagy egy Torino (H) vagy egy Róma (V) is meg meri ezt tenni? Szerintem nem. Akárhogy is a szezon végét járjuk.

  • Eddig katasztrófa, avagy megzápult a piros tojás. Most megy elfele a 3. hajó, elő a fehér kendőkkel, farwell !

  • Ma is adtunk egy pofont a szarnak. Egy döntetlen ami nem sokat ér és most már az is kiderült, így két meccs után, hogy rosszabbak vagyunk az Atalantánál! A következő játékosunkat, aki arról fog beszélni, hogy milyen erős csapat vagyunk, na azt én fogom elküldeni melegebb éghajlatra. :(

    • Simán oda lehetne írni a Juventus címer alá hogy, Sponsored by AS Roma!

    • Én az " előre kell tekintenünk", " minden meccsünket meg kell nyernünk", " továbbra is hinnünk kell" nyilatkozatoktól fogok padlót fogni!

    • Lehet, hogy tényleg azt kellett volna, azon biztosan nem idegesítem fel magam. :D

  • Abban szinte biztos voltam, hogy mind a 7 meccsunket nem nyerjuk meg, es abban is hogy mire a juve jon hozzank nem 3 pont lesz a kulonbseg. Hogy pont ezt bukjuk arra eppenseggel nem.
    Igazabol mar fel se baszom magam igazan...
    Egyebkent a palermo bologna az evad meccse lehetett 0-0 :-)

Related Post