X

Foci 1-1 Antifoci

Egy idegölő meccsen sajnos nem sikerült hozni a kilencedik győzelmet. Hazai pályán megállította az Inter Spalletti Roma-jának menetelését, Perisic góljára tudott még válaszolni Nainggolan, de a fordítani már nem sikerült.

Küzdelmes összecsapás volt, két fegyelmezett csapattal.

A mérkőzés jó tempóban kezdődött, először a Roma támadott, aztán nekünk eléggé szokatlanul kicsit beszorultunk, de gyorsan leült a tempó, és egy eseménytelen, de feszült meccs alakult ki ami a félidő végéig kitartott. Az első 45 perc legnagyobb eseménye egy „majdnem” volt, mivel a saját térfeléről majdnem szerzett egy gólt a Roma 3 érintésből, csak Pjanic fantasztikus labdájánál Salah sajnos lesen helyezkedett, pedig mesterien vette le, és rúgta el Handanovic mellett, aki aztán még a szünet előtt bravúrral védte ki El Shaarawy próbálkozását.

Sok baj volt vele…

A második félidő megint csak egy „il Faraone” lövéssel indult, de nem sok változott az első játékrészhez képest. Én azt vártam, hogy majd a vége felé elfárad az egyik csapat (és nem a Roma-ra gondoltam) majd a 80 akárhányadik percben egy gól dönt majd. Nagyjából így is történt, egy dolog kivételével: az 53. percben Manolas eladta a labdát, és ettől úgy megzavarodott az egész védelem, hogy Perisic simán lőhetett egy gólt. A görög középen fogta a semmit, Perotti hiába sprintelt hátra, Szczesny meg csak toporgott a gólvonalon. Hátrányba került a csapat, változtatni kellett.

Spalletti sem volt nyugodt. Beküldte Dzeko-t, hátha…

Szóval jött Dzeko, igazából várható volt, kellett a frissítés a támadósorba, mert nagyon gyenge volt, gyakorlatilag mindenki. Fel is élénkült a csapat játék, uraltuk a meccset innentől (többnyire), de a szenvedés megmaradt. Ennek ellenére kialakult néhány helyzet. Először egy Pjanic szabadrúgás ami kipattant a sorfalról, aztán egy Dzeko fejes amit… védett Handanovic.

Ja, micsoda bravúr…

Aztán már semmi kifogása nem lehetett volna a bosnyáknak, amikor szinte azonnal újra helyzetbe került, nagyszerűen kapta a labdát a 16-oson belül, szemben a kapuval, még talán egy bogár is tolt rajta egyet a földön, hogy a lehető legjobban pattanjon fel, erre Edin inkább ezt a pillanatot választotta, hogy kifejezze dühét a kanyarok plexifalaival szemben, és megpróbálta kilőni az egyiket. Legalábbis gondolom, mert azt a próbálkozást nem lehetett kapura lövési kísérletnek minősíteni.

Szerencsére helyreállt a világ (és az eredmény) egyensúlya, annak köszönhetően, hogy egy szép támadást követően Dzeko újra bénázott. A 16-os előterében kapta a labdát Nainggolan-tól. Az Inter védelme teljesen megzavarodva. Jobbra mellette Florenzi már-már lövésre lendíti a lábát, annyira üresen van, de a labda csak nem jön. Drága Edinünk lőni szeretett volna, csakhogy ez úgy sikerült neki, hogy Nainggolan elé visszapattant a labda, ő pedig a szokásos erőszakosságával két védőt megelőzve bekotorta az alsóba. Erre végre már Handanovic sem ért le, sikerült az egyenlítés. Dzeko pedig egy újabb gólpasszt jegyezhetett magának, folytatódik a csúcsformája (6 meccs 4 gól, és immáron 3 assist).

Gólöröm. Küldeném Mancini-nek, Orsato-nak, az Inter-nek, és úgy általában a „fekete-csíkos” csapatoknak, meg mindenkinek aki szereti.

A Dzeko „parádénak” még ekkor sem ért vége, hátramaradt talán a legbanálisabb (az első fejesnél a kosaras blokkolás ellenére ő még egészen úgy tűnt mint egy focista, aztán szép lassan az udvari bolondra emlékeztető megmozdulások kerültek előtérbe). Szöglet után, a hajrában. Salah a 16-oson belül, gólhelyzet mindenki izgatottan nézi mi lesz, jön a lövés, jól tekeredik a hosszú felé… de az Inter szerencséjére Dzeko blokkol, megtartva számukra az 1 pontot.

Spalletti után szabadon („EDIN EDIN do you want glasses?!”)

Végül tehát maradt a döntetlen, nem közeledett az Inter, még az is lehet, hogy a Fiorentina se fog (nem fogott, ikszeltek a Frosinone-val), de ha nyernek is, akkor is 3 pont az előnyünk, a harmadik hely megtartása nem kéne, hogy problémát jelentsen.

A tegnapi meccs pedig…Természetesen nem akarom Dzeko nyakába varrni az egészet (mint ahogy amúgy talán a posztból lejön) mivel az egész csapat alulteljesített, megfojtotta az Inter antifocija a támadásainkat, a szélsők hiába futottak, egyrészt volt aki felvegye velük a versenyt (pl.: Nagatomo) másrészt ha sikerült labdát kapniuk az Inter védelme már fegyelmezetten lezárt, nem lehetett sok mindent csinálni. Spalletti cseréiről pedig inkább nem is ejtenék szót, Emerson, majd De Rossi 92. perces beállása… Nem tudom, hogy milyen célt szolgálhatott, annyi biztos, hogy Dzeko becserélése biztos volt, és az, hogy Keita-t hozta le nagyon bátor húzás volt, ami igazából be is jött.

A Scudetto-ról szóló álmainkról most már teljes bizonyossággal lemondhatunk, a kis csapatokat kell megverni, ahogy eddig, akkor baj nem lehet, és akkor jövőre Spalletti, és az új sportigazgató vezetésével össze lehet rakni egy olyan csapatot ami talán végre már alkalmas lesz a bajnoki címért versenyezni miközben a BL-ben is helytáll.

Aleram:

View Comments (43)

    • Túl optimista vagyok :) Nem gondoltam a Scudetto-ra inkább csak arra, hogy mi lenne, ha minden meccsünket hoznánk.
      De akkor is a 2. hely lett volna reális. Az meg még most sem teljesen reménytelen, ezért írtam a Scudetto-t

  • Igazából engem az lepett meg, hogy a Rómát meglepte az, amit az Inter játszott. Most úgy őszintén, mire számítottunk?:D Olyan érzésem volt, hogy ahogy az első meccset beszopta Rudi, pontosan ugyan úgy szopta be ezt a kopasz. Hát csak visszanéztem volna, hogy kaptunk ki az odavágón..
    Dzeko magánszámán kívül nekem 2 jelenet maradt meg. Az egyik, amikor Salah megkapja kb 10m-re a kaputól a labdát, fordul egyet és bepasszolja úgy, hogy maximum a jobb szélen érkezőnek lett volna jó. Onnan meg ki is érkezett volna? Hát neki kellett volna, de mivel a saját labdájára nem tud érkezni, így kérdően is nézett rá mindeni, hogy ez meg mi volt?
    A másik meg Totti végig vidáman pislogott a kispadról. Nem úgy nézett ki, mint aki boldog, nem úgy mint aki szomorú vagy aggódik bármi iránt is, inkább úgy mint aki leszarja. Na ha már Totti (is) leszarja akkor baj van. Ha most kéne fogadni komoly összeget tennék rá, hogy Ferenc jövőre is aktív labdarúgó lesz, viszont arra már kevesebbet, hogy hol.
    Nem tudom Spalletti mikor tervezi Tottit pályára küldeni (gyanúsan soha), de ezen a meccsen, ahol nem lehetett gyorsasággal megverni az Intert kurvára beküldtem volna az öreget.

    • Abszolút igaz, ide valami varázslat kellett volna tőle, én megléptem volna egy Perotti/Totti cserét a 80. perc környékén.

  • Én nem vagyok elkeseredve, valószínűleg tökre más meccset néztem. :-) fáraó, dzeko többször is eldönthette volna, ott volt az elmaradt tizenegyes is. Nem jött össze, ez van.

  • Nekem sokkal jobban tetszett a Roma játéka Dzekóval mint nélküle, nagyságrendekkel. Nem tudom, hogy hány percet volt a pályán, de a beállása után kétszer annyi helyzetünk lett. Utólag szerintem vele kellett volna kezdeni. Ez a lövésblokkolásos dolog meg vicces, de ha eltalálják a labdával, nem sok mindent tud tenni.

    • Rajta röhögök én is, de ettől még igaz hogy a beállása után élénkültünk meg, aztán hogy ehhez neki mennyi köze volt azt nem tudom :)

      • Igen, pont ezen gondolkoztam én is, hogy mennyi köze volt Dzekónak a több helyzethez? Az tény, hogy ő beállt a sűrűjébe, "verekedni" az Interes védőkkel és az úgy tűnt, hogy nagyon jót tett a játékunknak. Tényleg nem tudom, egy biztos, nekem nélküle sokkal tompábbnak tűnt a támadó játékunk.

        • Talán annyi köze volt hozzá, hogy a belső védők nem tudtak annyira figyelni a széleinkre, így könnyebben lehetett helyzetet kialakítani.
          Nekem nincs nagy bajom Dzeko-val, szerintem hasznos játékos, és mostanában már a gólokban is van része. Az viszont tagadhatatlan, hogy történnek vele vicces dolgok (és már másodszorra blokkol "gólba tartó" labdát) Kicsit olyan Spalletti Gervinho-ja érzésem van vele kapcsolatban :)

    • Mondjuk ott nagyon szarul helyezkedett. Amikor Salah elindult befelé, mennie kellett volna kifelé.

      • Lehet. Én az ilyen helyzetekben mindig hajlamos vagyok felmenteni a "bűnös" csatárokat, de lehet, hogy nektek van igazatok.

  • Sabatini mit tesz a cigijébe mostanában? Egyszer azt nyilatkozza, hogy nyáron elmegy, most meg ködösít és előjött belőle oraveczkoelhopál: "senki nem tudja mit hozz a jövő".

    • Megy a találgatás, hogy miért akar lépni. Egyesek szerint nem díjazta, hogy Pallotta az utolsó pillanatig váratta bizonyos játékosok leigazolásának a jóváhagyásával. Mások szerint az nem tetszik neki, hogy most ott van Pallotta haverja, ez az Alex Zecca. Fene se tudja, ember azt hinné, hogy ez nem egy rossz állás, lehet, hogy kapott egy jobb ajánlatot? Ma például megjelent, hogy hívja a Milan és a Bologna is. De ha tényleg a Milanba megy, akkor ott mit fognak csinálni Gallianival? Vagy annyival jobb a Milanban, hogy jó lesz neki Galliani alatt is?

      Megindult a totózás az utódokról is, egyik helyen azt mondják, hogy házon belül lesz megoldva az utódlás, mások meg sorolják a jelölteket. Még mindig Carli, az Empoli sportigazgatója a legnépszerűbb név, gondolom részben Spalletti miatt. De ma bedobták Ariedo Braida nevét, aki régen a Milannál volt és most fog lejárni a szerződése a Barcelonával. Szerintem minél hamarabb tisztázódik, annál jobb.

      • egy dolgot kvra nem szeretnék, ha olaszországban maradna!! Felőlem menjen a cselszkibe vagy menjen nyugdíjba vagy akárhová csak ne másik olasz csapathoz..ahhoz túl rafkós! :)

        • Nem akarom most Sabatinit bántani csak mert elmegy. Attól hogy nem dolgozik már a Rómának még ugyanaz az ember marad, de ugye azt mindenki tudja, hogy több zavaros ügye is volt?

          Egy 2000-es ügy miatt először 5 éves eltiltást és kizárást akartak adni neki, végül kiegyeztek egy rövidebb eltiltásban.

          Aztán 2004-ben, megtalálta őt Lotito és jött a Lazio, ott meg folyamatosan a zavarosban halásznak.

          Pár éve elővették a palermoi ügyeit is, akkor is eltiltásról beszéltek, neki és a derék Zamparini elnök úrnak. Fene tudja, hogy azzal az üggyel is mi lett, lehet, hogy még zajlik.

          Sabatini rafkós, de az a baj, hogy tényleg nagyon rafkós, egyfolytában pengeélen táncol. Például emlékeztek Nico Lopezre? Uruguayban eltűnt pár hónappal a 18-ik szülinapja előtt és utána Rómában került elő, amikor már elég idős volt, hogy aláírjon egy szerződést a Rómával. A Nacional tombolt, a FIFA nyomozott, Sabatini meg mosolygott. Nico Lopez már nem is volt a Rómában, de még mindig ment a cirkusz meg a fenyegetőzések.

          • Ha menni akar, menjen! Neki is voltak voltak jó és kevésbé jó húzásai, és ugyanígy lesz a következővel is. Az, hogy Dél-Amerikából hozza a fiatalokat, akiket aztán max a Primaverában látunk, nem sok haszna van, talán csak pénzügyi, de szakmai aligha. Én azóta nem csípem, mióta "szerelmet" vallott Rudinak. Ha ő hamarabb lép, akkor most nem itt tart a csapat. Végül Pallottának kellett közbelépnie, pedig nagyon nem szeretem, ha a szakmai részbe kontárkodik bele egy "külsős". Mégis neki lett igaza. Akkor milyen szakmailag Sabatini?!

          • Sabatini szakmailag kva jó! Az a pár tévedése szerintem eltörpül a jók mellett! Most ne csak azokra gondoljunk akiket pénzé tett(Marquinhos, Lamela, Bertolacci- Romagnoli!!!! stb...) hanem akik jelenleg is a csapat gerincét alkotják ( Manolas, Nainggolan, Pjanic, Salah, majd Strootman...stb.) Csak az nem hibázik aki nem dolgozik...
            Akkor milyen szakmailga Sabatini?!

          • Doumbia, Kjaer, Piris... Vannak példák mindenre. Szerintem Sabatini összességében jónak mondható szakmailag, én nyugodt lettem volna ha marad. De ott a legnagyobb gond, hogy nem akar maradni!

            Már a kezdettől fogva sokkal több feladat hárult rá, mint egy sima sportigazgatóra és a szerepe csak fokozódott, amikor Baldini elhúzott Angliába. Viszont az is tény, hogy a Roma semmit sem nyert evvel a rendszerrel, néha már egész jók voltunk Garciával de végül nem voltunk elég jók. Most majd meglátjuk, hogy mire megyünk Spallettivel és a jelek szerint Sabatini nélkül.

  • Szerény véleményem szerint az volt Luciano terve, hogy kifárassza a belső védőket azzal h kergetniuk kell Salaht es Sarit, majd a vegere behozza a friss Dzekot, ez igy is lett viszont az Inter vedelme tokeletesen megoldotta a csataraink semlegesítését azzal, h vagy Miranda vagy Murillo besegített a szelso vedőknek.. Miután beállt Dzeko, onnantol ez nem volt olyan konnyu feladat, jott is belole az egyenlitest. Sztem ma mar Dzekoval a kezdoben allna fel Spa. Ami engem meglepett, hogy a mi felallasunk volt viszonylag vedekezobb a megszokotthoz kepest, mintha ugy lett vna vele tar mesterunk, h csak ne kapjunk ki..

    • Ha jobban belegondolunk, nekik tényleg fontosabb lett volna a győzelem.

    • Igen, és ha Manolas-Szczesny nem hoznak össze egy gólt az Internek akkor valószínűleg be is jött volna a dolog.

  • Miközben a mai "hírek" szerint Sabatini vagy a Chelsea-be, vagy a Bolognába fog elhelyezkedni, Rómában folytatódik a totózás az utódjáról.

    Az Atletico Madrid vezetője, Andrea Berta, eltávolodik a Rómától, a mostani pletykák szerint a Manchester United-be fog menni, ahol állítólag Mourinho arra készül, hogy Jorge Mendes játékosállományával fellendítse a csapat sorsát.

    A Rómánál a volt Milanos Braida és az Empolis Carli mellett, a legújabb opció Daniele Pradé visszatérése lenne, akit anno pont az amerikaiak váltottak le Sabatinire és akinek most fog lejárni a szerződése a Fiorentinával. Érdekes lenne az biztos.

    De a legizgalmasabb pletyka, hogy a Pallotta által szponzorált új szoftveres adatbázis fogja majd elvégezni Sabatini munkáját. Vajon a szoftver is tud alkudozni? És a szoftvert el lehet tiltani ha szabálytalanul üzletel? :D

      • Az Curva megmondta, hogy mennek majd szurkolni a derbire... Na nem az Olimpiai Stadionba, ahol a meccs lesz, hanem a Campo Testaccioba akarnak menni "szurkolni".

        Csak kérdezem, de kinek szurkolnak a Campo Testacción? Egymásnak? A kivetítőnek, már ha lesz? Olyan hangosan nem bírnak kiabálni, hogy elhallatsszon az Olimpiai Stadionig! Innentől kezdve nem szurkolnak, hanem meccset néznek és ki nem szarja le, hogy ők hol nézik a meccset?

          • mondjuk az ultrák védelmére legyen szólva, hogy én is verném a tamtamot a pirotechnikai eszközök kitiltása miatt...

          • Én mondjuk azt nem értem, hogy miért tiltották meg a Roma szurkolóknak a dobokat. Ne vigyenek zászlókat, "mert egymást verik a zászlórúddal", rendben. Ne vigyenek petárdát, papírbombát, rakétát, görögtüzet, egyszóval pirotechnikát, "mert felgyújtják, felrobbantják egymást és a stadiont", oké. De a dobbal vajon mi a szent sz@rt lehet csinálni??? Pláne amikor máshol meg simán viszik és soha semmi baj nem volt belőle. De hát ez eltörpül ahhoz képest, hogy bűnözőkként bánnak a szurkolókkal.

        • Szerintem szépen mindenki elkönyvelheti magában hogy mostanában nem fog újra olyat látni amiért esetleg beleszeretett az olasz fociba vagy a jelen esetben a Rómába. Én már kezdem megemészteni hogy addig nem fogom a curva-t meg a csapatot egy helyen látni amíg nem lesz egy saját stadionunk! Tehát mindenki szépen készüljön fel rá hogy még 3-4 évig tutira hallani fogjuk spallo hangját ahogy ordít a pálya szélén vagy a játékosok hangját..vagy olyan "derbiket" láthatunk mint amilyen a következő is lesz.....csöndeset, kicsit laposat, KIÁBRÁNDÍTÓT!!!!

          • de mondjuk az olasz liga legalább nem mondja azt a meccs másnapján hogy 50ezren voltak kint... :D

          • Véleményem szerint az új stadionban pont ilyen, vagy még szigorúbb előírások lesznek. Ergo ultrákra ott sem lehet számítani. Egyszerűen nem tartanak igényt az amerikai tulajdonosok arra a 10-15 ezer emberre, aki a hangulatát adta az olasz mérkőzéseknek. Holott egy jól kialakított rendszerrel mindössze pár száz rendbontót kellene végleg eltávolítani ezekből a csoportokból, és máris rendeződhetne a helyzet.

            Nehezen tudom megérteni, hogy a hangadók -ezeken a csoportokon belül- hogy képesek azt elérni, hogy kollektíven távol maradjon mindenki. Nincsen közöttük olyan, aki annyira szereti a csapatot, hogy bevállalná a szigorúbb ellenőrzéseket, kerítéseket, hanggránát és joint menetes kanyart? Komolyan nem értem...

          • Szerintem ott vannak olyan "harcosok" is, akikkel nem ajánlatos összeveszni, már ha az ember fia nyugodt életet szeretne.

            Emlékeztek arra az "előemberre", aki megtámadta a Napoli szurkolókat és amikor jól megverték lelőtte az egyiket? Aki miatt végső soron az egész cirkusz elkezdődött? Na az a fazon csak véletlenül nem volt a "kaptárban". Egy szélsőjobboldali, betépett fazon, papírbombákkal dobál egy emberekkel teletömött buszt, pisztollyal agyonlövi az egyiket (most mindegy, hogy szerinte önvédelemből) és akkor ő a "szurkoló", sőt, régen a "Curvasud egyik hangadója" volt. Milyen lehet a többi "szurkoló", akiknek ő volt a hangadó? Az ilyenek kinek hiányoznak?

          • Na igen, ezek pont senkinek nem hiányoznak. De nem képesek az ilyen figurákat leválasztani, vagy kilökni maguk közül? Nyilván bonyolultabb ez ennél, mint hogy itt megbeszéljük, de akkor is csak nehezen tudom megérteni ezt az egészet. Mármint, a nagy egyetértést a távolmaradásról.

          • Eleve meg van szabva, hogy hol kell ülni, névre szólnak a helyek. Mesélték szurkolók, hogy az egyik meccsen oda volt hányva az ülésükre, átültek máshova és megbüntették őket. Ennyire komolyan veszik és ilyen ostobán intézik. De innentől kezdve, egymást is ismerik és ki akar vitatkozni a sötétebb arcokkal? Ha én egy normális római szurkoló vagyok és rám szól egy ilyen "hangadó", hogy ne menjek a meccsre, nem tehetem meg, hogy teszek rájuk és átülök egy másik szektorba, jegyet se kapok.

          • Én most azt sem vágom hogy tulajdonképpen ki a fő "ellenség" . Minden a kerítéssel kezdődött nem? Azt viszont nem a klubbvezetés találta ki. Gondolom a hangránátokat sem meg a jointot sem..:D A falat fejeltem mikor a kerítés megépülte után a kommentátor elkezdte ecsetelni hogy a szurkolók nem jönnek ki a klubbvezetéssel ezért tüntetnek, amit abban az időben be is lehetett magyarázni mert ugye kvra nem jöttek az eredmények. Na de most? Tényleg nem vágom de ez a sok f@szrágó intézkedés ez nem egy bizonyos Franco Gabrielli nevezetű "nagyon szimpatikus " úriember agyszüleménye? Amivel aztán a klub előljárói sem tudnak mit kezdeni? Állítólag voltak tárgyalások de ez a fószer nem enged...vagy ezek csak ilyen alibi próbálkozások voltak? Még pár éve mikor csak tervezgették ezt az egész stadion témát akkor olvastam olyanokat hogy az új stadionnak olyannak kell lennie a vendég csapat számára mintha a pkolban játszanának...hát az ultrák nélkül max egy délutáni pknik hangulat lesz , mint kb. most. El nem hiszem hogy pl. Pallotta akiről mindenki nyilatkozza hogy micsoda romanista és fanatikus, hogy neki tetszik egy olyan derbi ahol sirí csend és hullaszag van....

          • Több fázis volt, először elvesztették a kupadöntőt a madarászok ellen. Első törés, még viszonylag kulturált viszonyok.

            Folytatódott De Santisszal, aki lelőtte a nápolyi szurkolót, a halott nápolyi anyja és az ügyvédje mindenhol "osztották az észt", belekötöttek mindenbe és mindenkibe, Tottitól kezdve (ő mindig megkapja), le egészen az utolsó romanista szurkolóig. A Curvasud betámadta transzparenseken a hölgyet egy meccsen. Pallotta pedig a hölgy mellé állt és az ultrák Qrva anyját szidta a médiában, "fucking bastards"-nek hívta őket. Második törés, tiltakozás, tüntetés, transzparensek Pallotta ellen.

            Idióta prefektus feldarabolja a szektort, a Roma hiába tiltakozik, prefektus le se szarja, még büszke is a hülyeségére. Harmadik törés, betelt a pohár, tüntetések, szurkolók "sztrájkja"...

            Közben megy a hazudozás minden szinten, a rafkósabbak meg abból próbálnak megélni, hogy uszítják a hülyébbeket.

          • Kérdés hogy ez kinek jó? Rossz a csapatnak mert rossz. Asszem ezt nem kell megmagyarázni hogy miért rossz üres lelátók előtt játszani. Rossz a klubbnak mert habár az idei szezonra már megvették a bérleteket a következőre gyanítom nem fogják. Rossz a városnak mert a legendás hangulat ami esetleg a külföldi nézőket vonzotta egy-egy meccsre azok sem fognak többszáz km-ket utazni hogy körülnézzenek esetleg ott aludjanak esetleg fogyasszanak valamit Rómában. Jah és akkor ugye ezt az egészet szorozzuk meg kettővel mert ugye két csapatról beszélünk. Érthetetlen!!

          • Megmondom őszintén szent meggyőződésem, hogy ebben a mostani palánkokat húzunkban és szigorítunkban benne van Pallotta rendesen. Összeveszett már többször a szurkolókkal, fizetett is helyettük büntit rendesen, nyilván szeretné kiszűrni azon elemeket, akik nem valók pálya közelébe (csak nem vállalja fel a nyílt konfliktust, hogy jó pr-je maradjon). Idén ez szarul jön ki, mert a bérletesek megvették a helyeket és nem mennek ki. De jövőre? Biztos, hogy aki idén nem jár ki az a következő szezonra is megveszi majd, hogy aztán újra otthon maradjon? Nem gondolnám. Akkor viszont szabadon lehet vetődni a legolcsóbb bérletes helyekre. Azt amit Angliában kitiltásokkal érték el, Rómában megoldják némi szecesszióval.

          • Nem hiszem, Pallottának nagyon nem tesz jót ez a cirkusz, pont amikor meg akarja kötni a nagy bizniszt az új stadionnal, ráadásul nagyon kemény érvágás ha nincsenek jegybevételek. Meg a Roma tényleg próbálkozott intézményi szinten, hogy észhez térítse a prefektust. Pallotta még össze is veszett a hülyével, aki gyakorlatilag "kutyákhoz és disznókhoz" hasonlította a Roma elnökét. Inkább az látszik, hogy a Rómának és a tulajdonosi körnek nulla tekintélye van, senki le se szarja, hogy mit mondanak.

  • Mai pletyka szerint, a Liverpool felajánlotta a Benteke-Paredes cserét és azon gondolkoztam, hogy vajon mennyivel kereshet többet a belga az argentinnál? Kétzser annyit? Háromszor? Naiv vagyok és ötször?

    Ja és megnyugodhatunk, Berlusconi miniszterelnök úr megnyilvánult egy rádióban és többek között kifejtette, hogy Totti nem fog a Milanba igazolni, mert vannak olyan játékosok, akik a klubjaik ikonjai és nem szabad őket leigazolni. Nem tudom, hogy létezik-e olyan, a foci iránt akárcsak marginálisan is érdeklődő szurkoló, aki azt hitte, hogy a Milan le akarja igazolni Tottit, de mindenesetre megtudtuk, hogy Totti nem fog a Milanba menni. Most már én is hű de nagyon megnyugodtam! :D

Related Post